- 1 Ocak 2011
- 15.130
- 10.245
- 1.688
Kasli uzun boylu yakisikli bi Forvet istermisin?burdayım
seneye takım olmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasli uzun boylu yakisikli bi Forvet istermisin?burdayım
seneye takım olmamalı
Yaw bu maçta da elestirmeyin be abi pozisyon vermedik dunya kadar pozisyonumuz var daha ne istiyosunuz anlamiyorumBu sene şampiyon olur muyuz bilmem lakin olsakta olmasakta hoca omrumuzden ömür yemiş olacak istisnasız her maç neden hamle yapmak için bekler bir insan
Alakasız bir benzetme olmuş. Muller maç içinde de gayet faydalı bir oyuncudur...Akbaba bildiğin (kalite olarak değil, tarz olarak) Thomas Muller.
Bir işe yaramaz maç içinde, şapkadan tavşan gibi çıkıp golünü atar.
Sakın ola kanat, orta saha vb gibi görevler verilmeye kendisine.
Zaten hoca da Taylan'i oynattı onun yerine.
Çok bilmişler yine hocaya sallıyordu maçtan önce gerçi.
Vallaha yalandan kavga falan da edebilirler. Çok bencil ama satarsaniz 4 milyon verebiliriz geçmişte yaşattıkları hatrina.Şu sampiyonlugu son 3 hafta kala alsakta. HOCA onyekuruya bilerek kotu oynamasini soylesede Monocoyu kandirsak bu adam boyle giderse Seneye kiraya vermezler. Gecen senede gol ve goller atiyordu ama bu kadar rakibi yipratmiyordu Su adami 1 sene daha kiralayalim
Gecen senede goller atiyodu ama bu sene daha bi baska sanki olgunlasti adamVallaha yalandan kavga falan da edebilirler. Çok bencil ama satarsaniz 4 milyon verebiliriz geçmişte yaşattıkları hatrina.
Yok la fcbayern seviyesi için dedim ben onuAlakasız bir benzetme olmuş. Muller maç içinde de gayet faydalı bir oyuncudur...
Bu maç özelinde değil bu hocanın kronik en büyük hatası sırf bunun yüzünden kaç puan kaybettik bir bakın benceYaw bu maçta da elestirmeyin be abi pozisyon vermedik dunya kadar pozisyonumuz var daha ne istiyosunuz anlamiyorum