Lemina bu takımın kesinlikle yarisi bugünde gördük acilen dönmeli oyunumuz iyi olsa bile.

18 gol ile ligin en az gol yiyen takımıyız. Ayrıca son 7 lig maçında 3 gol yemişiz, Muslera bu sezon mükemmel oynuyor.

Üst üste 8.maçımızı kazandık en son 11-12 sezonunda 9 maç üst üste kazanmıştık. Rekor ise 1959-1960 sezonunda 13 maç üst üste kazanan bjk. Önümüzdeki 6 maçı kazanıp bu rekoru da kırsak müthiş olur.

Şu sampiyonlugu son 3 hafta kala alsakta. HOCA onyekuruya bilerek kotu oynamasini soylesede Monocoyu kandirsak bu adam boyle giderse Seneye kiraya vermezler. Gecen senede gol ve goller atiyordu ama bu kadar rakibi yipratmiyordu Su adami 1 sene daha kiralayalim

Bu sene şampiyon olur muyuz bilmem lakin olsakta olmasakta hoca omrumuzden ömür yemiş olacak istisnasız her maç neden hamle yapmak için bekler bir insan
Yaw bu maçta da elestirmeyin be abi pozisyon vermedik dunya kadar pozisyonumuz var daha ne istiyosunuz anlamiyorum

Falcao'yu false 9 olarak kullanmak cok fazla hucum opsiyonu yaratiyor. Falcao geriye geldiginde stoper onu takip ederse onyekuruya alan aciliyor takip etmezse hizli bir sekilde saracchi ve marianoyu hucuma cekip rakip yari alana yerlesebiliyoruz. Yani hucumda tek opsiyonumuz olmadigi icin rakip bize onlem alamiyor. Bu oyunla devam edersek iceride disarida yenemeyecegimiz takim yok ligde.

Akbaba bildiğin (kalite olarak değil, tarz olarak) Thomas Muller.
Bir işe yaramaz maç içinde
, şapkadan tavşan gibi çıkıp golünü atar.
Sakın ola kanat, orta saha vb gibi görevler verilmeye kendisine.
Zaten hoca da Taylan'i oynattı onun yerine.
Çok bilmişler yine hocaya sallıyordu maçtan önce gerçi.
Alakasız bir benzetme olmuş. Muller maç içinde de gayet faydalı bir oyuncudur...

Seri'yi forumda en çok kötüleyen benimdir. Hiç bir zaman düzeleceğine inanmadım, hiç umut bağlamadım. Ama iki maçtır çok büyük oynadı. Ağzım açık izledim resmen adamı.

Şu sampiyonlugu son 3 hafta kala alsakta. HOCA onyekuruya bilerek kotu oynamasini soylesede Monocoyu kandirsak bu adam boyle giderse Seneye kiraya vermezler. Gecen senede gol ve goller atiyordu ama bu kadar rakibi yipratmiyordu Su adami 1 sene daha kiralayalim
Vallaha yalandan kavga falan da edebilirler. Çok bencil ama satarsaniz 4 milyon verebiliriz geçmişte yaşattıkları hatrina.

Ben sikeci cikciklere aciyorum takmislar kafayi lobi guc derin devlet utanin serefsizler sizin kadrodan bizde gustavo haric hic bir oyuncu 11 oynamaz

Bu kafa yuzunden basarisizlar transferleri devletmi yapti reyesi ayewi benzia yi falletteyi zankayi islayi dirari Galatasaray mi size zorla aldirdi aynaya bakmayi bilmeyen oz elestiri yapamayan kaybetmeye mahkumdur

Bulduğumuz fırsatlara göre az gol atıyoruz. Bencillik, çevre kontrolünün olmayışı, geç karar verme gibi eksiklerimiz var. Takım bunun üzerine yoğunlaşmalı.

Bugün bolca korner yani duran top verdik. Kornerlerde özellikle ceza sahasının hemen dışındaki rakip oyuncular çok serbest kalıyor.

Topu kaybettikten sonra biraz daha taktik faullere yönelmeliyiz. Bazen oyun sıkışıyor, ufak detaylar sonucu belirliyor.

Oyun genel anlamda tatmin ediciydi, rehavete kapılmadık. Sırada Sivas(d), bjk maçları oynayacağız, 6 puanla şampiyonluğun mutlak favorisi oluruz.

Yaw bu maçta da elestirmeyin be abi pozisyon vermedik dunya kadar pozisyonumuz var daha ne istiyosunuz anlamiyorum
Bu maç özelinde değil bu hocanın kronik en büyük hatası sırf bunun yüzünden kaç puan kaybettik bir bakın bence

Başkada bir konuda hocayı elestiremeyiz zaten ayıp olur ezip geçiyor herkesi

Geri
Üst Alt