Trabzon'un iptal edilen golüne benziyor diye verdi penaltıyı. Şu salak penaltı olmasaydı, 3-1, 4-1 gibi farklı alırdık maçı.

Yazık oldu ama çok iyi oynadık bence. Böyle oynadığımız sürece sorun yok. İpler hala bizim elimizde bütün maçları kazanırsak şampiyon olur durumdayız hala sonuçta. Bu oyunla Başakşehir'i yeneriz.

Henry'nin de ortası yok. Hızlı falan ama bitiricik ve son paslar rezalet. Feghouli çok iyiydi ama 70'den sonra pili bitti. Seri ilk 10 dk sonrasında toparladı.

Sivasspor uzun vadede havlu atar...küçük takımlar hep böyle dır.

Bize bu 1P daha hayırlı olacaktır...Takım yavaş yavaş, geç de olsa, formunu tutuyor.

Lan niye karalar bağladınız gayet iyi sonuc sivas deplasmanına gore, oyun da mukemmel. Haftaya Besiktas macından 3 puan cıkarırsak sampiyonuz
Hak ettik hak zoruma gidiyor 5 tane yüzde yüz pozisyona girdik. Kararsızlık yüzünden yanlış seçim şut yerine pas, pas yerine sut yüzünden üstüne birde hakem malı yüzünden verdik maçı

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bu kadar zor bir maçta bulduğun pozisyonları cömertce harcarsan kazanamazsın. Çok gol kaçırıyoruz. Penaltı komik ama ilk yarıdan 3 bulsak maç kopardı. Son olarak emre kılınç denen şerefsiz tam şikecilere layık, defolsun gitsin bize gelmesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre akbabayı gorunce dedım bu mac bıttı

Sivasın penaltısını diyorsan net dışarıda
Aynen o pozisyonun vara bile gitmemesi lazimdi bence Hakem penalti verseydi icerde mi disardami diye gidilirdi Pozisyonda devam etti Yazik oldu ama gene biz bu işi bitiririz Gecen senede boyle zorlu deplasmanlarda aldigimiz 1 puanlarla isi goturuyorduk

ilk yarıda ve ikinci yarıda maça kötü başlamamız bu maçta puan kaybettirdi. gene 3-4 olabilecek bir maçtı. şampiyonluk yolunda çok büyük yara aldık maalesef. hafta başında demiştim yakalarsan atacaksın atsaydın 1-5 biterdi atamazsan kendi sahasında ezilen bir takım da bala mala alır puanı. Seri çok yoruldu. onyekuru çok etkisiz kaldı. son vuruşları zayıf.. Ama maç ne olursa olsun kazanılabilirdi ama oyun tutmayı bilmiyor maalesef takım. bazen pas yapmayı zamana oynamayı unutuyor takım..

Gayet iyi puan. İkili averaji da aldik. Ama basta feghouli ve onyekuru olmak uzere oyuncularda acayip bir dalginlik var. Bu kadar pozisyon kacmaz

Kalede zenci var çeksene uzaktan

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Bu ne

1583645631000.webp

Sizin gibi yöneticiler olmaz olsun.ulan sene başından beri en çok haksızlığa uğrayan takımız ama biz hariç herkes bağırdı.

Nefret ediyorum başkanından yönetisine.

Son puan kaybımız olsun diyeceğiz artık. Hala büyük avantaja sahibiz bence. Moral bozmaya gerek yok. Penaltı olayı bozdu. Sonra da toparlayamadık.

Oyunumuz güven veriyor lakin Başak'ta puan kaybetmiyor. O yüzden birşey diyemiyorum. Haftaya kazanamazsak bizim işimiz biter ama. Mutlaka haftaya kazanmalıyız.

Geri
Üst Alt