Malatya haftalardir kazanamiyor yenerler trabzonu

Sanmıyorum şu anda konya ile beraber ligin en kötü oynayan takımları.
Trabzondan çok korkmuyorum sonuçta onlarla evimizde maçımız var ve herşey bizim elimizde.
Esas sinsi olan takım başakşehir. Ordaki maç herşeyi belirler gibi.

Mert hakan ve emre kilinci gaza getiren soytarılar sürüsü mutlu musunuz?? Bu türk oyuncular da ne kadar amatör, sırf milletin dediklerinden dolayı mert ve emre bi yerlerini yırttı, hoş bence sorun yok ama mantık yanlış, sen ne dinliyon milleti çık her zaman topunu oyna

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Riza hoca ikinci yarida iyi defans yaptirdi takima. Ozellikle topsuz alanda. Hep geriye top cikarttik. Iceri top attirmadi. Attiklarimiz da havadan olunca kesmesi daha kolay oldu. Seri, Omer, Saracchi, Lemina bombok oynadilar. Muslera, Marcao, Falcao, Fegh iyiydi. Adem ve Emre'yi oyuna aldim madem oynamalari gereken yerdeki adamlari cikarsaydi hoca bir sansimiz olurdu geride de zorlanmazdik.

Hoca oyuncu değişiklikleriyle orta sahayı boşalttı, ileriyi kalabalıklaştırdı ama hücumumuz da tamamen bir kaosa dönüştü. Orta saha olmadığı için de tehlikeli kontralar yedik. Beraberliğin kötü sayılmayacağı bir maçta yenilebilirdik de. Aklıma Süper finalli sezon içeride 2-1 kaybettiğimiz Fenerbahçe maçı geldi izlerken.

Feghouli,Emre bakbaba filan hepsi defolup gitmeli

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Feghouliye çok haksızlık yapılıyor bu tarz sıkışan maçları çözecek adamımız yok.. Onyekuru kaçırınca ama pozisyona giriyor Fegh kaçırınca mal.. Adam 1 gol 1 asist yaptığı maçtan sonra bile nasıl gömülüyor..

Haftaya evimizde Beşiktaş'i yenersek Trabzon Başakşehir maçı var Başakşehiri tutuyorum başak yensin Trabzon devreden çıksın basakla başbaşa kalalım

1 beraberlik hakkımız vardı. Onu da burda kullandık.

Anlaşma basit:

BJK- Başakşehir - TS üçgeninden 9 puanla çıkacaksın.

İlk yarıda o kadar çok puan kaybettik ki, 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik aldığımız halde elimizde pimi çekilmiş el bombası ile maçlara çıkıyoruz.

Karalar bağlamamızın sebebi de bu.

Malatya, Ankaragücü ve Konya maçlarından kaybettiğimiz 6 puanı çok arayacağız maalesef.

ESmobnWXkAE73VL

Bu penaltı tekrar gerektirmez mi?
Pozisyonu etkilemiyor
Altdaki sivasli vursaydi iptal olurdu

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse olan oldu 1 puana tav olmak kötü ama yapacak bişey yok.
Trabzonun malatya maçını galip geldiğini farzederek

Trabzon 52
Başak 52
Biz 49

Her ikisinide yeneceksin şampiyon olacaksın bu kadar basit.
Haftaya da başakşehir ts ile oynayacak. Biz beşiktaş maçını alırsak şampiyon oluruz

Bide şu açıdan düşünelim,

Şu puan kaybında bile yine herşey bizim elimizde. Her maçımızı kazanalım rakiplerin puan kaybını bekleyelim gibi bir durumda degiliz. Her ikisiyle birden maçımız var. O yüzden inanıyorum olacağız.

Haftaya evimizde Beşiktaş'i yenersek Trabzon Başakşehir maçı var Başakşehiri tutuyorum başak yensin Trabzon devreden çıksın basakla başbaşa kalalım
Trabzonun kazanması lazım o maçı bence. Ts nin de fikstürü kolay değil ve onlar çok kaybeder daha. Ama Başak kaybetmiyor, kaç maçta son dk golleriyle aldılar.

Başakşehiri nasıl yeneceksin? Hadi onu geçtim, ts ve bjk var, hadi arenada tamam ama diğer deplasmanlarda bu mıy mıy futbolla ne yapacan? İlkyarı çok iyiydik

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Onyekuru ikinci yarida karsi karsiya kaldigi pozisyonda adam ona dokunmuyor mj dengesi bozuluyor sanki dusse penalti olacakti belki

Başak daha iyi oynuyor ayrıca başakla dep trabzonla içerde oynuyoruz.Trabzonu seyirciyle vs.yeneriz her türlü,başak dep.te yenmek daha zor. Trabzon yenmeli kesinlikle Başağı

Geri
Üst Alt