Adem strain yırtığı yaşamış 2 hafta yok Onyekuru için alt adele olması umut verici büyük sıkıntı olmayacak inşAllah

1500x500

ADAM olun

@Mrt_Ongun: Galatasaray Spor Kulübü'nün talebi üzerine bu pazar günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin tüm kapalı alanları, cumartesi günü İBB Hijyen ekiplerince dezenfekte edilecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjk Maçıyla ilgili ,GScimbom üyelerinin hemen hemen hepsi ;fark atacağız, ezeceğiz, parçalayacağiz vs. Diyorsa

Ben bile maçla ilgili olumlu düşünüyorsam eğer bu maçta kesin ters birşeyler olacak.

Bu kadar pozitif düşünce ve küçümseme pek hayra alamet değil.

Sonumuz hayırlı olsun.

Bjk Maçıyla ilgili ,GScimbom üyelerinin hemen hemen hepsi ;fark atacağız, ezeceğiz, parçalayacağiz vs. Diyorsa

Ben bile maçla ilgili olumlu düşünüyorsam eğer bu maçta kesin ters birşeyler olacak.

Bu kadar pozitif düşünce ve küçümseme pek hayra alamet değil.

Sonumuz hayırlı olsun.

Onyekuru ya çok güveniyorum. Bebeğim kaleyi bulman yeterli, auta gönderme topları. Her maç 3 4 net kaçırıyorsun, en az iki tane sokabilirsin karius a.

Bence maçları ya erteleyecekler ya da seyircisiz oynatacaklar. Bana göre de en azından yurt dışından (özellikle Avrupa'dan) gelmeyi yasaklamaları gerek

Geri
Üst Alt