⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Ilk macta kacan penalti ve kirmizi kart...

Dün yine kirmizi kart ve Adem'in kacirdigi gol...

Bu macta Seri yok Marcao yok Belhanda yok diyorlar...

Cok sanssiz degil miyiz sizce de.

Kayseri favori, mallık yaparlarsa galibiyet alırız geçen senelerdeki Kayseri deplasmanları gibi.

Hiçbir şekilde "rahat alırız" diyemiyorum...
Alamazsak bu maçı Terim karizması bile bu taraftarı zor susturur

Kayseri'ye tavsiyem; Alanları ve pas açılarını iyi kapatın, karşı takımdaki sığırlara verin topu sabaha kadar oynasınlar. 3 puan bile alabilirsiniz bu taktikle.

Erken gol atamadığımız her deplasmanda üstümüze gelen rakip bozar bizi. Oyuncu isimlerinden bağımsız olarak topla çıkmayı bilmiyoruz, saha yerleşimini bilmiyoruz, oyuncular sahada nasıl hareket eder bilmiyoruz. Bu yüzden Avrupa'da her maç, Türkiye'de her deplasman böyleyiz. 2 yılda deplasmanda 30 küsur maçın 14-15'ini kaybetmişken halen bir deplasmana giderken rahat kazanırız filan diye düşünmek de büyük takım taraftarı refleksi olsa gerek. Fatih Terim ve teknik kadrosu başta olduğu sürece bu takım deplasmanda kolay maç filan kazanamaz. İlk 10 dakika gol bulursak ya da rakip fizik olarak bitik olursa bir ihtimal, onun dışında kaleciyle 2 stopere basan her takım yarı sahada adam fazlalılığıyla sıkıntı çıkartır bize. Bu maç da farklı olmayacaktır. Zaten oyun kalitemizin ne kadar rakip ayırmadığı lige yeni çıkan Denizli'ye hacamat olmamızdan, 6 maçtır gol atamayan Konya'dan 20 dakikada 6 isabetli şut, 1 gol yememizden belli. O yüzden Kayseri'nin formu çok önemli değil, zaten rakipler de bizi zorlamak için Amerika'yı yeniden keşfetmiyorlar. Baskına baskın deyip biz rakipleri eskiden yaptığımız gibi kendi yarı sahasında zorlamadığımız sürece deplasmandaki her maçımız rakip farketmeksizin %50-50.

Gecen sezon 34 macin 32'sini izledim.Bu maci izlememeyi ciddi ciddi dusunuyorum

Geri
Üst Alt