⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Ulan ne olur şu maçı alıp,içimiz rahat şekilde milli araya girelim.Yoksa koskoca 2 hafta geçmek bilmez.

Selcuk-Seri-Belhanda yaptik
Nzonzi-Seri(Selcuk)-Fegh yaptik

Bu sefer de Nzonzi-Selcuk-Belhanda yapariz

Degismeyen tek sey Selcugun kendisidir (Heraklit soylemisti galiba)

1 puan iyidir

gomisi gönderip diagneyi almak mitroğlunu almak tettehin peşinden koşmak

Cok ince is degil mi?
Denizli maci Pazar gunu olsa Zonzi oynardi. Bu mac pazartesi Sali olsa yeni transferler oynardi :)

Selçuk&Mariano ikilisini kesinlikle seyretmek istemiyorum yetti artık, ayrıca şu anda Emre Mor'u ilk 11 oynatmak yanlış, Donk da ilk geldiği gamsız haline dönmüş kazık gibi dikilip rakibin ataklarını izliyor yetti bir kenara çekilsin artık

52597.jpg

Belhanda umarım maça kadar hazır hale gelir, Jimmy bence oyun disiplini yüksek bir oyuncu sol iç orta saha olarak bu maçı götürebilir
*Ayrıca bu maçta Atalay ve Şener ikilisine şans verip izlemek isterim en azından 15-20 dakika sonradan Selçuk oynayacağına Atalay girsin oyuna

kanatlarımız çok yavaş ağalar

karşı tarafı tehdit edecek hızda adamımız yok,rakip rahat rahat yaslanıyor bize

Sol kanatta babel yerine adem başlasın. babel ikinci yarı girer böylesi daha doğru

————Muslera

Sener-Luyi-Marcao-Linnes

———Nzonzi-Donk

Feghouli—————Belhanda

———-Babel—Diagne

2-3 hafta öncesine kadar türkiyenin bayerni oluruz diyodum bu sene büyük sansimiz var diyordum akilli isler yaparsak. Maalesef yine böyle kritik bir dönemde yapilan hatalar neticesinde bende bir sakinlik belirdi. Acikcasi su anda ne transferi umursuyorum nede oynacagimiz maclari... Sanirim doymusluk belirtileri bunlar. Beceriksiz is bilmez yönetim sayesinde bu hale geldim.. Kayseri macini da cikip oynariz iste bi sekilde....

Leşcuk oynarsa kaybederiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt