⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Puan kaybını düşünemedigim bir maç muhakkak kazanmaliyiz falcao da olursa tadından yenmez

Bu takım 2 sezondur deplasmanda "kazanamayız" denilen tüm maçları kazanamadı.İnsan bir sürpriz galibiyet alır.

hikmetin yerinde olsam marianoyu esame listesinde görür görmez bilal başaçıkoğlunu 11e atardım

o yorulunca da yerine ntepi sokardım otomatikman bedava 2 golü haneme yazardım kısa yoldan
mariano ve capon resital sunmaya devam edecektir. böyle kötü oynayan beklerle kazanamazsin.

2 günde 3 transfer açıkladılar oynarlar mı bilmiyorum ama puan kaybedeceğimizi düşünüyorum.Skor 1-1

mariano ve capon resital sunmaya devam edecektir. böyle kötü oynayan beklerle kazanamazsin.

kayserinin sağ beki de 33 yaşında nerdeyse ama bakalım nasıl tempolu bir futbol oynayacak bu maçta bizimkine kıyasla

geçen sezonki kupa finalinden bize olan hırsını da hesaba katarsak babelin işi de zor

52570.jpg

Kayseri maçında böyle oynamalıyız, Orta sahada Donk pek içime sinmiyor ama yapacak bişey yok. Belhanda ve Jimmy beraber oynayabilir belki biraz ofans düşünürsek. Mariano ve Naga'dan en az 1'i olmamalı ben 2'sini birden keserdim.

alirsak hersey yolunda olur. Bonus deplasman malatya galibiyeti olur gözümde

cok zor olacak ama ntep ve adebayora karsi

Muslera
Sener Luyindama Marcao Linnes
Feghouli Nzonzi Donk Babel
Diagne Adem

Okan-Mariano-Ahmet-Nagatomo-Ömer-Selçuk-Belhanda-Yunus-Jimmy-Emre.

1.Bekler artik degismeli, biraz tempo kazanmaliyiz
2.Orta saha böyle gitmezse Ömer'i oraya alabiliriz
3.Belhanda ve Jimmy sonradan oyuna girebilir
4.Bahsi gecmeyen diger arkadaslarin bu macta oynamamasi onlarin hayrina olur​

Muslera
Sener Luyindama Marcao Linnes
Feghouli Nzonzi Donk Babel
Diagne Adem

Okan-Mariano-Ahmet-Nagatomo-Ömer-Selçuk-Belhanda-Yunus-Jimmy-Emre.

1.Bekler artik degismeli, biraz tempo kazanmaliyiz
2.Orta saha böyle gitmezse Ömer'i oraya alabiliriz
3.Belhanda ve Jimmy sonradan oyuna girebilir
4.Bahsi gecmeyen diger arkadaslarin bu macta oynamamasi onlarin hayrina olur​

Şeneri koyman duygulandırdı.

Geri
Üst Alt