Burak Aydin
Sarı Üye
- 15 Mart 2011
- 775
- 101
- 1.003
Puan kaybını düşünemedigim bir maç muhakkak kazanmaliyiz falcao da olursa tadından yenmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mariano ve capon resital sunmaya devam edecektir. böyle kötü oynayan beklerle kazanamazsin.hikmetin yerinde olsam marianoyu esame listesinde görür görmez bilal başaçıkoğlunu 11e atardım
o yorulunca da yerine ntepi sokardım otomatikman bedava 2 golü haneme yazardım kısa yoldan
Gecen sezon 34 macin 32'sini izledim.Bu maci izlememeyi ciddi ciddi dusunuyorum
mariano ve capon resital sunmaya devam edecektir. böyle kötü oynayan beklerle kazanamazsin.
kuduz köpek gibi saldiracaktir lopes.kayserinin sağ beki de 33 yaşında nerdeyse ama bakalım nasıl tempolu bir futbol oynayacak bu maçta bizimkine kıyasla
geçen sezonki kupa finalinden bize olan hırsını da hesaba katarsak babelin işi de zor
kuduz köpek gibi saldiracaktir lopes.
Bu takım 2 sezondur deplasmanda "kazanamayız" denilen tüm maçları kazanamadı.İnsan bir sürpriz galibiyet alır.
Bu takım 2 sezondur deplasmanda "kazanamayız" denilen tüm maçları kazanamadı.İnsan bir sürpriz galibiyet alır.
tiago lopes de hep kirmizi yiyordu. lopeslerin galatasaraya alerjisi var gibi.O adam bize karşı genelde kırmızı görüyor
Muslera
Sener Luyindama Marcao Linnes
Feghouli Nzonzi Donk Babel
Diagne Adem
Okan-Mariano-Ahmet-Nagatomo-Ömer-Selçuk-Belhanda-Yunus-Jimmy-Emre.
1.Bekler artik degismeli, biraz tempo kazanmaliyiz
2.Orta saha böyle gitmezse Ömer'i oraya alabiliriz
3.Belhanda ve Jimmy sonradan oyuna girebilir
4.Bahsi gecmeyen diger arkadaslarin bu macta oynamamasi onlarin hayrina olur