⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

2.yarı nerdeyse full oynadı

iyi oynadığı ve diagne sayesinde kazandığımız maç söyler misin?
Rize maçını aldık direkt onun sayesinde. Diğer maçlarda da golünü oyle veya boyle attı, üstüne onyekuru ve feguli onun sayesinde rahatladı.
60 senelik ligde en cok gol atan yabancı oyuncuyu çöp yaptınız bravo. Kabahat sizde degil yönetimde orası da ayrı.

Rize maçını aldık direkt onun sayesinde. Diğer maçlarda da golünü oyle veya boyle attı, üstüne onyekuru ve feguli onun sayesinde rahatladı.
60 senelik ligde en cok gol atan yabancı oyuncuyu çöp yaptınız bravo. Kabahat sizde degil yönetimde orası da ayrı.
diagne yerine mitro olsa daha rahat alırdık o maçı emin ol. adam penaltı kaçırdı onlarca kez top kaybetti izlediğine emin misin? dün gibi hatırlıyorum o maçı

birde rize 10 kişi kalmıştı bi zahmet üstünlük kurup atsın birisi golü o da diagneye denk gelmiş.

diğer maçlarda öyle yada böyle attı diyip geçmeye gerek yok. kaçırdığı onlarca gol var adamın şaban gibi takılıyor sahada ne onyekuru ile feghouliyi rahatlatması şaka mısınız yaw. kornerlerde stoperler takımın forveti 1.80den uzun ise direk ona yapışırlar ama bizim kornerlerde diagneye yapışan stoper yoktu hatta 1 maçta diagneyi 1.70lik adam tutuyodu guilhermeydi galiba omzuna geliyodu herif diagnenin

ben oyuncuyu kolay kolay silmem ama bu adam kazmanın teki kabul edin ve buna verilen bonservisde kimin payı var ise sorgulanıp yargılanmalı. bu transfer normal bir transfer değil içinde bişeyler var

Normalde sansimiz tutuyor bunlara ama bilemedim simdi (Konya macini izleyemedim, skora gore yorum)

Donk nzonzi belhanda oynarsa olabilir, selçuk başlarsa lanete devam 3 maçta 1-2 puan toplamanın kaosuna gireriz

Muslera Mariano Boss Marcao Japon Nzonzi Donk Belhanda Feg Babel Diagne ilk 11i olur.

Bu maçı alamazsak sezon başından ciddi bir kaos baslar. Kazanırsak rahatlariz

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni transferlerle birlikte deplasman oyunumuzun tekrar üst düzeye çıktığı bir maç olması dileğiyle. Seri’nin oynamaması avantaj. Adam maçı katletti resmen dün. Benim elimde olsa şu anda sözleşmesini iptal edip Fulham’a geri yollardım. Sistem oyunvusuymuş. Peh. Kıçımın sistem oyuncusu. Uğur Karakullukçu’nun çok övmesinden anlamalıydım zaten bir bokluklar çıkacağını. Adam Marcao’yu da hayvan gibi övdü. Görüyoruz nasıl büyük bir balon olduğunu. Bir de Muslera-Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Belhanda-Donk-Nzonzi-Feghouli-Falcao-Babel 11’ini deneyelim 4-4-2 ile.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçı alamazsak sezon başından ciddi bir kaos baslar. Kazanırsak rahatlariz

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazanırsak rahatlamayız. Eze eze kazanırsak rahatlarız. G.t zoruyla yenersek olmaz o rahatlama. Ayrıca artık diken üstündeyiz ve bir iki ekstra galibiyet alınmalı deplasmanda. Ve Fenerbahçe derbisine kadar puan kaybetmeyip üstüne derbiyi de öyle veya böyle kazanırsak rüzgarı arkamıza alırız. Fenerbahçe’de de işler tersine döner derbi mağlubiyeti ile birlikte. Yani ilk 6 hafta ligin kaderini belirleyecek ama bizim için artık kredi kalmadı. Hatasız ilerlemeliyiz.

Ulan şu maçı alıp,milli takım arasına kendimizi bir atarsak sonrasında toparlarız

Yeni transferlerle birlikte deplasman oyunumuzun tekrar üst düzeye çıktığı bir maç olması dileğiyle. Seri’nin oynamaması avantaj. Adam maçı katletti resmen dün. Benim elimde olsa şu anda sözleşmesini iptal edip Fulham’a geri yollardım. Sistem oyunvusuymuş. Peh. Kıçımın sistem oyuncusu. Uğur Karakullukçu’nun çok övmesinden anlamalıydım zaten bir bokluklar çıkacağını. Adam Marcao’yu da hayvan gibi övdü. Görüyoruz nasıl büyük bir balon olduğunu. Bir de Muslera-Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Belhanda-Donk-Nzonzi-Feghouli-Falcao-Babel 11’ini deneyelim 4-4-2 ile.

Nasıl bir nankörlüktür aman Allahım.

Marcao geçen sezon şampiyon olmamızın en büyük sebeplerinden.

Seri sadece 3-4 maç oynadı, bu 8’de oynadığı ilk maçtı.

Vallah inanılmaz..

muhtemelen şikecilerle puan farkı 8 olur bu maç sonrasında bu rezil transfer planlamasını yapanlarda kına yakar

Nasıl bir nankörlüktür aman Allahım.

Marcao geçen sezon şampiyon olmamızın en büyük sebeplerinden.

Seri sadece 3-4 maç oynadı, bu 8’de oynadığı ilk maçtı.

Vallah inanılmaz..
Marcao ve Seri'den hiçbir şey olmayacağını düşünüyorum bu saatten sonra. Seri'nin kırmızı görmesi çok iyi oldu. Biraz kafa dinleriz. Nasıl bir oyuncu benim gibi birisine Belhanda'yı özlettirebilir yahu? Seri özletti işte. Ki eğer takip ettiysen forumdaki en net Belhanda haterlarından birisiyim.

Tabii umarım ben haksız çıkarım ve Marcao sezonun ilerleyen bölümünde bizi yakmaz. Ki Nzonzi'nin Süper Lig'de Marcao'nun bütün defolarını kapatacak bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ama Şampiyonlar Ligi'nde Marcao'yu Nzonzi bile kurtaramaz bana göre.

Seri ise Şampiyonlar Ligi kadrosuna bile yazılmasa iyidir. Çöp kere çöp. Önce Ndiaye tarzında ama Ndiaye'den 4-5 gömlek üstün bir oyuncu dendi. Heyecanlandık. Sonra bir baktık ki Ndiaye ile uzaktan yakından alakası yok. Sonra pasör, orta sahanın beyni dendi. İki metre ötesindeki adama pas atmaktan aciz. Yarım gram orta saha beynini de aldı götürdü. Hele o kırmızı kart gördüğü pozisyon bende bütün kredisini tüketti. Resmen bile, isteye sabote etti maçı o hareketle. Kırmızı kartın alası o pozisyon. Direkt bileğe taban dalmış. VAR'ın olduğu bir ortamda kaçmaz artık bu gibi pozisyonlar. Adam maçın sonuna kadar kalsa yenilmezdik ben sana söyleyeyim. Tıpkı geçen hafta Marcao atılmasaydı yenilmeyeceğimiz gibi.

Konya maçının en iyi oyuncusu Babel'di. Muslera ve Luyindama da iyidi. Nzonzi ilk maçta kalitesini gösterdi.

Maçın en kötüsü Diagne ve Seri idi. Falcao olsa Diagne'nin yerine en az 2 gol atmıştı Konya maçında. Seri ise gordugu direkt kırmızı kartla maçı resmen sattı. 3 maç mi olur cezasi. Ne Fernando ne Ndiaye'nin bir bacağı olmaz bu seri. 90+6'da yediğimiz golü Donk'a yazarım ben yüzde yüz hatası var. Bizi Donk'a stoper oynatmaya mecbur birakanlarin suçu.

Son olarak ne derseniz deyin Belhanda'yi aradık. Sakat diye oynamadiysa umarım bir an önce iyileşir. Satılacak diye oynamadiysa satilsin yerine iyi bir 10 numara alınsın. Selçuk sonradan olsa bile oyuna girmemeli dicem ana başka orta saha yok. Şu Mehmet Topal'ı alsak bir de mevlüt erdinci iyi olacak

Geçen sezonki kadro bundan iyiydi özellikle Onyekuru'yu arıyoruz

Kayseriyi yenemeyiz şu halde çünkü takım hem fiziken hemde zihnen daha sezon başı olmasına rağmen bitik durumda. Fark 7 puan olur, puan cetvelinde küme düşme muhabetleri başlar haftaya. Bizim takımın fizk kalitesi berbat durumda. Ligi çok küçümsedik. Takım hazır hale gelene kadar fark 8-10 puan olur sonra uğraş dur kapatmak için.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt