Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.185
- 28.893
- 2.848
2.yarı nerdeyse full oynadıGeçen sene 3 puan alınırken sen mi santrafordun?
iyi oynadığı ve diagne sayesinde kazandığımız maç söyler misin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.yarı nerdeyse full oynadıGeçen sene 3 puan alınırken sen mi santrafordun?
Rize maçını aldık direkt onun sayesinde. Diğer maçlarda da golünü oyle veya boyle attı, üstüne onyekuru ve feguli onun sayesinde rahatladı.2.yarı nerdeyse full oynadı
iyi oynadığı ve diagne sayesinde kazandığımız maç söyler misin?
diagne yerine mitro olsa daha rahat alırdık o maçı emin ol. adam penaltı kaçırdı onlarca kez top kaybetti izlediğine emin misin? dün gibi hatırlıyorum o maçıRize maçını aldık direkt onun sayesinde. Diğer maçlarda da golünü oyle veya boyle attı, üstüne onyekuru ve feguli onun sayesinde rahatladı.
60 senelik ligde en cok gol atan yabancı oyuncuyu çöp yaptınız bravo. Kabahat sizde degil yönetimde orası da ayrı.
Bu maçı alamazsak sezon başından ciddi bir kaos baslar. Kazanırsak rahatlariz
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni transferlerle birlikte deplasman oyunumuzun tekrar üst düzeye çıktığı bir maç olması dileğiyle. Seri’nin oynamaması avantaj. Adam maçı katletti resmen dün. Benim elimde olsa şu anda sözleşmesini iptal edip Fulham’a geri yollardım. Sistem oyunvusuymuş. Peh. Kıçımın sistem oyuncusu. Uğur Karakullukçu’nun çok övmesinden anlamalıydım zaten bir bokluklar çıkacağını. Adam Marcao’yu da hayvan gibi övdü. Görüyoruz nasıl büyük bir balon olduğunu. Bir de Muslera-Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Belhanda-Donk-Nzonzi-Feghouli-Falcao-Babel 11’ini deneyelim 4-4-2 ile.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marcao ve Seri'den hiçbir şey olmayacağını düşünüyorum bu saatten sonra. Seri'nin kırmızı görmesi çok iyi oldu. Biraz kafa dinleriz. Nasıl bir oyuncu benim gibi birisine Belhanda'yı özlettirebilir yahu? Seri özletti işte. Ki eğer takip ettiysen forumdaki en net Belhanda haterlarından birisiyim.Nasıl bir nankörlüktür aman Allahım.
Marcao geçen sezon şampiyon olmamızın en büyük sebeplerinden.
Seri sadece 3-4 maç oynadı, bu 8’de oynadığı ilk maçtı.
Vallah inanılmaz..