Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.043
- 6.154
- 853
Senden komik olamayız başkan ayıpsın.funny guy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senden komik olamayız başkan ayıpsın.funny guy
Mactan once takimdaki cenabetleri itfaiye hortumuyla yikayalim derim.
Kadro :
Muslera - Şener - Luyindama - Marcao - Nagatomo - Nzonzi - Ömer Bayram - Feghouli - Babel - Jimmy - Adem Büyük
Selçuk'tan iyidir orta sahada. Hazırlık maçlarında iyiydi orta sahada.ömer bayrammi
Selçuk'tan iyidir orta sahada.
3 Hazırlık maçında biri yaklaşık 90 dakika oynadı. Dinanizmi baya iyiydi fiziğini iyi kullanıyordu en azından top kapıyor, sürekli verkaça giriyordu. Selçuk ne yapıyor ? Popoyu yaslayıp faul almak sadece arada oda. Ben şunu istiyorum Selçuk'la olmuyor işte başka bir şey denesin hoca koy Atalay'ı koy Ömer Bayram'ı. Seri yok Belhanda yok yine Selçuk izlemek istemiyorum ben orta sahada renktaşım.bence leshlik konusunda ikisi birbiriyle kiyasiya mücadele eder renkdas. birde orta saha diyorsun hic oynamis mi orda?
3 Hazırlık maçında biri yaklaşık 90 dakika oynadı. Dinanizmi baya iyiydi fiziğini iyi kullanıyordu en azından top kapıyor, sürekli verkaça giriyordu. Selçuk ne yapıyor ? Popoyu yaslayıp faul almak sadece arada oda. Ben şunu istiyorum Selçuk'la olmuyor işte başka bir şey denesin hoca koy Atalay'ı koy Ömer Bayram'ı. Seri yok Belhanda yok yine Selçuk izlemek istemiyorum ben orta sahada renktaşım.
Atalay 8 numara için çok uygun değil onu hücum bölgesinden geriye çekersek etkinliğini kaybeder, ayrıca hala ikili mücadelelerde üstün olan ayakta kalan taraf olmayı öğrenemedi Atalay 8 numara oynarsa sıkıntı çıkar![]()
Hızlı ve akıcı futbol istiyorum haliyle Donk,Selçuk,Mariano ve Adem olmamalı , Koy Atalay'ı görelim Nzonzi gibi bir adamın yanında