⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Mactan once takimdaki cenabetleri itfaiye hortumuyla yikayalim derim.

5cef7dd066a97c5281e55bc9

Kadro :

Muslera - Şener - Luyindama - Marcao - Nagatomo - Nzonzi - Ömer Bayram - Feghouli - Babel - Jimmy - Adem Büyük

bence leshlik konusunda ikisi birbiriyle kiyasiya mücadele eder renkdas. birde orta saha diyorsun hic oynamis mi orda?
3 Hazırlık maçında biri yaklaşık 90 dakika oynadı. Dinanizmi baya iyiydi fiziğini iyi kullanıyordu en azından top kapıyor, sürekli verkaça giriyordu. Selçuk ne yapıyor ? Popoyu yaslayıp faul almak sadece arada oda. Ben şunu istiyorum Selçuk'la olmuyor işte başka bir şey denesin hoca koy Atalay'ı koy Ömer Bayram'ı. Seri yok Belhanda yok yine Selçuk izlemek istemiyorum ben orta sahada renktaşım.

3 Hazırlık maçında biri yaklaşık 90 dakika oynadı. Dinanizmi baya iyiydi fiziğini iyi kullanıyordu en azından top kapıyor, sürekli verkaça giriyordu. Selçuk ne yapıyor ? Popoyu yaslayıp faul almak sadece arada oda. Ben şunu istiyorum Selçuk'la olmuyor işte başka bir şey denesin hoca koy Atalay'ı koy Ömer Bayram'ı. Seri yok Belhanda yok yine Selçuk izlemek istemiyorum ben orta sahada renktaşım.

lescuk konusunda hemfikiriz ama ben atalayi oynatirdim o bölgede genc ve gelecek vaat ediyor

Muslera Mariano Luyindama Marcao Linnes Donk Nzonzi Feghouli Babel Jimmy Diagne

Ben olsam bu onbir ile çıkarım.

Muhtemelen kazanamayacaz. Rakiplerle aramızda 6-7-8 civarı puan farkı oluşacak

Beceriksiz yönetim yüzünden Ağustos ayında girdiğimiz hale bak

Selçuk oynarsa izlemeyeceğim. Sonradan oyuna girdiği andan itibaren kapatacağım maçı.

Hoca Atalaya super kupa ile denizli maçinda biraz süre verseydi selçuktan daha kötü oynamazdı şimdide gözün kapalı oynatırdın semih kayayı ilk kez bir kayseri deplasmanında oynatmış ve ülke futboluna bir stoper kazandırmıştı şimdi yine bir kayseri deplasmanı neden birde 10 numara kazandırmasın

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

52628.jpg

Hızlı ve akıcı futbol istiyorum haliyle Donk,Selçuk,Mariano ve Adem olmamalı , Koy Atalay'ı görelim Nzonzi gibi bir adamın yanında
Atalay 8 numara için çok uygun değil onu hücum bölgesinden geriye çekersek etkinliğini kaybeder, ayrıca hala ikili mücadelelerde üstün olan ayakta kalan taraf olmayı öğrenemedi Atalay 8 numara oynarsa sıkıntı çıkar

Ama Belhanda'nın yerinde izlemeyi isterim Atalay'ı

O değil de gerçekten çok kritik maç, bundan önceki 2 maçta hiç iyi olmasak da Denizlide ve Arenada 3 puanı kendi ellerimizle ittik resmen. Şimdi bu maçta yine iyi oyun beklemiyorum ama artık 3 puanı almak zorundayız

Geri
Üst Alt