2-2lik fener maçında verilen penaltı+luyindamanın ziraatde gördüğü kırmızı kart+serdar azizin bizdeyken sivas deplasmanında verdikleri penaltı bikaç tane daha var da hatırlamıyorum şuan tüm bunları faul olarak verdiler bunu da hatalı sayamayız

Hocam saygı duyuyorum görüşüne ama benim futbol görüşüme göre orada faul yok. Hakem değilim. Sadece kendi görüşüm. Bakalım Erman Hoca ne diyecek. O bence pozisyonları okumada çok başarılı.

acil değişiklik yapmalıyız. oyundan düştük. gol yanıltmasın

orta saha dağılmaya başladı

Belhanda mariano ve feghouli resmem oynamak istemiyor adamlar hala neden oyundalar anlamak güç gerçekten. Tamam hoca her zaman arkandayız ama değişiklik olmadığı için giden kaç puan var bu sezon ya

2-2 gibi hissediyorum

Feneri 40 yıl sonra yendik başımıza gelmeyen kalmadı yıllar sonra Frikikten de gol attıgımıza göre sırada daha kötü günler olabilir

Hocam saygı duyuyorum görüşüne ama benim futbol görüşüme göre orada faul yok. Hakem değilim. Sadece kendi görüşüm. Bakalım Erman Hoca ne diyecek. O bence pozisyonları okumada çok başarılı.
bana göre de hiçbiri faul değildi zaten ama erman hepsine faul dedi buna da faul demeli yoksa böyle pozisyonlara ben de penaltı çalmam

Haci, kasitli bir sey olmadan da faul olur. Olur da burada adam ters tarafa izin top atmis ayagini geri cekmeye baslamis, Saracchi bir adim.geriden geliyor. Buna da faul verilmez yani.
Ben buna saygı duyarım. Seninkisi açıklamalı bir fikir. Ne güzel. Ama "Kasıtlı bir şey yok. Öyle faul mu olur?" diyenlere benim sitemim.

Geri
Üst Alt