Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.143
- 4.969
- 823
Taylan oynayacağına sabaha kadar Belhanda oynasın.Jese ve Taylan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan oynayacağına sabaha kadar Belhanda oynasın.Jese ve Taylan
2-2lik fener maçında verilen penaltı+luyindamanın ziraatde gördüğü kırmızı kart+serdar azizin bizdeyken sivas deplasmanında verdikleri penaltı bikaç tane daha var da hatırlamıyorum şuan tüm bunları faul olarak verdiler bunu da hatalı sayamayız
Hatırlanmayacak kadar uzun olmuş sorun bende değilmiş bu sefer.Frikikten en son ne zaman gol attık hatırlamıyorum. O eziklik ondan değil
GSCimbom Mobile App
belki ömer de atardı ahbertSnaa kalsak atamayacakmisiz
GSCimbom Mobile App
Maicon atmıştı en son galiba
O değil Kasım 2019'dan beri ilk ceza sahası dışından golümüzü de Saracchi atmıştı rezillik resmen2017 nedir yaa. O kadar oldu mu ya frikik atmayalı.
Bok atardı. 2017 diyo 2017belki ömer de atardı ahbert
Spiker öyle dediO ligdedir eren atmamış miydi geçen sene SLde
bana göre de hiçbiri faul değildi zaten ama erman hepsine faul dedi buna da faul demeli yoksa böyle pozisyonlara ben de penaltı çalmamHocam saygı duyuyorum görüşüne ama benim futbol görüşüme göre orada faul yok. Hakem değilim. Sadece kendi görüşüm. Bakalım Erman Hoca ne diyecek. O bence pozisyonları okumada çok başarılı.
Ben buna saygı duyarım. Seninkisi açıklamalı bir fikir. Ne güzel. Ama "Kasıtlı bir şey yok. Öyle faul mu olur?" diyenlere benim sitemim.Haci, kasitli bir sey olmadan da faul olur. Olur da burada adam ters tarafa izin top atmis ayagini geri cekmeye baslamis, Saracchi bir adim.geriden geliyor. Buna da faul verilmez yani.