Omerin koca götü ilk defa bi ise yaramış

GSCimbom Mobile App

90+3de 3 oyuncu birden degistirip taktik dersi vermeliyiz

Ft dusmanları simdi sevinin!!

Bir hoca olarak pandemi sonrası sınıfta kalmıştır. Kendisi virüse yakalandı ve atlattı, eskisi değil hoca. Fakat bugün ilk 11 hangi mantıkla kuruldu sormak lazım maç sonu. Adem, Feghouli, Ömer ve Emre o hızları ve götleri ile nasıl sprint çekecekler veya adam geçecekler? Bu dörtlü önde hiçbir oyun kuramaz ve top tutamaz. Bunu maçtan önce görmek için hoca olmaya gerek yok ama belli ki Fatih hoca bizden birşeyler saklıyor. Sekidika hızı ile ilk 11 başlasa fena mı olurdu?

Oyuncu değiştirdik mi ben mi kaçırdım. Lan allahım yarabbim kullansana şu değişiklik haklarını hoca bahane mi yaratıyorsun. Yedek varda ben mi sokmuyorum derdindesin. Yemezler artık yaa yeter yemin ederim senin su bilmisliklerinden bunaldik artık.

Fegul ve belh son maclarina cikmislardir umarimki

Şimdi anladım. Eyvallah.

Bu arada Emre çok temiz ve net bir vuruş yaptı. Madem böyle iyi serbest atış vurabiliyor biz niye diğer elemanlara attırıyoruz? Ne ilginç yönetiliyor bu takım....
yav hocam takım zaten ayrı dünyada idmanda bide frikik çalıştıklarını hiç düşünmüyorum :D
Şimdi anladım. Eyvallah.

Bu arada Emre çok temiz ve net bir vuruş yaptı. Madem böyle iyi serbest atış vurabiliyor biz niye diğer elemanlara attırıyoruz? Ne ilginç yönetiliyor bu takım....
takım ayrı dünyada yaşıyor hocam bence frikik akıllarına dahi gelmemiştir :D

Belhanda, Akbaba, Ömer ve hatta Seri'nin şu 90'ı tamamlaması futbola ve verilen paraya ihanettir. Allah'tan içlerinden birinde yetenek kırıntısı var da skoru değiştirdi.

belhanda nın çıkmamasının teknik olarak mantığını açıklaycak biri var mı?

oyun planımız olmadıgı için terim oyuncu değişikliği yapamıyor .tamamen bireysel yeteneklerle oynadıgımızdan sahada bireysel yetenek olarak en iyi oyuncuların olmasını istiyor o yüzden de 80den önce değişiklik yapmıyor

Geri
Üst Alt