İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.761
- 2.205
- 913
yalnız topu ne güzel döndürmüş bea helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bok atardı. 2017 diyo 2017
İhtimalin ne kadar zayıf olduğu apaçık ortada.
GSCimbom Mobile App
forumda çok sallamışlardı drogbaya hatırlıyorum
Gerçekten sahada bu kadar etkisiz olduğu maçlarda bile bir şekilde takıma galibiyet getirebiliyor Emre, ilginç bir adam her an gol atabilirŞaşkınlıktan sevinemedim bile gole. Güzel vurdu.
Emre kötü de oynasa napıyor ediyor skora etki ediyor. Takım iyi olsa Emre de daha iyi olacaktır doğal olarak.
bana göre de hiçbiri faul değildi zaten ama erman hepsine faul dedi buna da faul demeli yoksa böyle pozisyonlara ben de penaltı çalmam
Ayağının ayarınin olduğu topculardan çünkü. Ama temposu düşük bence iyi takımla da benzeri oyunu oynar.Gerçekten sahada bu kadar etkisiz olduğu maçlarda bile bir şekilde takıma galibiyet getirebiliyor Emre, ilginç bir adam her an gol atabilir
Oynayın
Bizdeki ilk kampı olacak. Umarım bu kamp dönemini güzel bir şekilde geçiririz. Çünkü Emre'nin de diğer futbolcuların da en büyük problemi fiziksel.Şaşkınlıktan sevinemedim bile gole. Güzel vurdu.
Emre kötü de oynasa napıyor ediyor skora etki ediyor. Takım iyi olsa Emre de daha iyi olacaktır doğal olarak.