Ya atarız, ya yeriz. Böyle bitmesi çok zor. Büyük beceriksizlik olması lazım.

20200520_025702.webp

Nereden nereye

2 maç daha puan kaybedersek lig tarihine gecicez. Bu maçı kazanmak elzem. Tutunuz maçı.

GSCimbom Mobile App

Şaşkınlıktan sevinemedim bile gole. Güzel vurdu.

Emre kötü de oynasa napıyor ediyor skora etki ediyor. Takım iyi olsa Emre de daha iyi olacaktır doğal olarak.
Gerçekten sahada bu kadar etkisiz olduğu maçlarda bile bir şekilde takıma galibiyet getirebiliyor Emre, ilginç bir adam her an gol atabilir

bayila bayila transfer ettirdigi sener jimmy sekidika taylan oyuna girmiyor, ücretine zam yaptirdigi linnes oyuna girmiyor. fatih hoca sirf transfer yapmis olmak icin transfer yaptiriyor. ha selcugun sözlesmesini yok yere uzattirdi birde.

bana göre de hiçbiri faul değildi zaten ama erman hepsine faul dedi buna da faul demeli yoksa böyle pozisyonlara ben de penaltı çalmam

Şimdi anladım. Eyvallah.

Bu arada Emre çok temiz ve net bir vuruş yaptı. Madem böyle iyi serbest atış vurabiliyor biz niye diğer elemanlara attırıyoruz? Ne ilginç yönetiliyor bu takım....

gol yiyecegimiz dakikalar yaklasiyor

Gerçekten sahada bu kadar etkisiz olduğu maçlarda bile bir şekilde takıma galibiyet getirebiliyor Emre, ilginç bir adam her an gol atabilir
Ayağının ayarınin olduğu topculardan çünkü. Ama temposu düşük bence iyi takımla da benzeri oyunu oynar.

GSCimbom Mobile App

Şaşkınlıktan sevinemedim bile gole. Güzel vurdu.

Emre kötü de oynasa napıyor ediyor skora etki ediyor. Takım iyi olsa Emre de daha iyi olacaktır doğal olarak.
Bizdeki ilk kampı olacak. Umarım bu kamp dönemini güzel bir şekilde geçiririz. Çünkü Emre'nin de diğer futbolcuların da en büyük problemi fiziksel.

Geri
Üst Alt