Falcao tee sezon basından beri 2 maç oynadı, neyin rotasyonu bu ? Ben o kadar parayı boşuna mı veriyorum arkadas bu adama ? Şu macta olsaydı 2 golü vardı net.
en zor deplasmanlardan birinde en önemli oyuncunu oynatmıyorsun. Hersey bi yana Falcaonun olmaması büyük bir skaldaldır.

Levent yapti degisikleri ne hocasindan bahsediyon sen ya

Levent kim ya ? Ft demeden sıçmaya gidemezler. Ayrıca takımı da mı levent hazırladı ?

Bu takım sadece bu maç değil bütün maçlarda rezalet top oynuyor. Ft varken de saçma sapan oyuncu değişikliklerini görüyoruz. Kabul edin artık ft bu sezona kendisi yattığı gibi takımıda yatarak hazırlamış

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hoca olayı kişisel boyuta taşıdı rotasyon illaki olur ama cok fazla oyuncuyu ellemeyeceksin.Son dakikalardaki Jimmy Andone degisikligini biri bana acıklasın hicbisey anlamadım.Zorlu bi deplasmandaki 3 puandan olduk cok buyuk kayıp.

Ya.abicim bu mudur ne.yani fener bjk gibi aglayalim mi koskoca 90dk rezil oynadık hem de kac mactir boyleyiz.bir.mac olsa neyse dorde bir yakaliyoruz laubalice harciyoruz nedir bu yahu gerekirse hakemi de yenmeliyiz zaten hak etmedik
laubalilik konusunda hemfikirim, ama herzamanda iyi futbol disinda galibiyetde önemlidir, o.c. hakem denen varlik her boku denedi maci berabere bitirmek icin, son goldeki faulde yapilan guilerme denen mahluk o dirsegi leminanin popo kenari yerine karnina gelseydi net kirmizi cikardi!!! bunlar bizi aptalmi saniyor VAR geldi dedik sike bitti dedik, adamlar VARi tinlamiyor bile, böle ligin abv.

Igor Tudorun kurdugu muhtesem takimi bozduk iyice. Hic biri kalmadi nerdeyse. Ben o takimi harbi begeniyordum ya.

Adamlarin 90dk pozisyonu yok. Deplasmanda dogru oyun bu. Bugun sanssizlikla 2-3 atamadik ama elbet fizik seviye yukselince olacak

Birisi yardımcı antrenör var mı diye sormuştu ya, normal antrenörde yok. Böyle gerizekalı bir kulübe görmedim. Karşı takımı oyuna soktular..

Alin size tempo Omee ne guzel ortasaha oynuyor ne diye sol beke atarsin adama gecen sene ne zaman Sol bek oynasa puan kaybettik. Cikar Babeli koy Falcaoyu

Çıldırmamak elde değil anasını satayım. Malatya defansı orta sahaya basıyor. Top kapıyorsun sürecek adam yok sahada. Emre Mor'u alacağına öküz gibi bakıyorsun.
85'te Andone çıkıyor Jimmy giriyor.
Yapacağın değişikliğe sıçayım senin.

Yahu Fatih Terim simultane taktik mi veriyor dışardan? Levent'in halt yemesi işte. Konya maçında da forveti çıkarıp Selçuk'u aldılar. Gelin üzerimize dediler. 90'da seken top rakibin önüne düştü, gol oldu. Aynısı. Karbon kopya. Yardımcı ekip inisiyatif alamayan çapsızlardan oluşuyor. Hocayla illa ki konuşmuşsunuzdur ama maçın hikayesi bambaşka gelişebilir. Rotasyonda bana göre sıkıntı yoktu. Oyuna müdahele edemedikleri için verdiler maçı.

Cidden Abdür'ün dediği gibi faciayım şu anda. Kan beynime sıçradı yahu siz nasıl bir beceriksizsiniz. Hakemin maç boyu dayak yememize müsaaede etmesi, oyuncularımızın beceriksizlikleri vs. ayrı konu. En büyük sorumlu Levent Şahin.

Eziyet vallahi eziyet. Bu takım her hafta düzenli olarak bize eziyet ediyor. İzlemiyim diyorsun yine dayanamayıp izliyorum yine sinir stres oluyorum. Ciddiyet yok, konsantrasyon yok, kabiliyet yok, kondisyon yok, çalışılmış bir oyun yok, ne var koca bir hiç. Allah aşkına ne zaman top oynamaya başlayacak bu takım hocam. Benim umudum azalıyor gün geçtikçe. Bakın net söylüyorum şu Malatya yı orta sınıf bir Avrupa takımı beşler

onyekuru gibi bir kanat gerek. Bunu her hafta diyeceğiz gibi malesef. babel'i yolla bir yere diyeceğim de gitmez adam.

Hocaya saygımız sonsuz ama bu puan kaybının sorumlusu kendisidir. Değişikliklerle lehimize gidecek maçta rakibe avantaj sağladık. Andone rakip savunmayı iyi yıpratıyordu. O çıktıktan sonra rakip korkmadan tüm takım üstümüze gelmeye başladı.

Kötü oynayan Adem'i çıkarıp Emre Mor neden alınmadı? Ömer Bayram'lı orta sahanın bizim için en makul çözüm olduğu ortada iken adamı sol beke çektik. Hem orta saha düştü, hem Ömer sol bekte çok kötü, oradan da golü yedik.

Her şey bir yana forvetimizi bile çıkarıp 1-0'un üstüne yatacaksak neden bizim adımız Galatasaray?

Aynı şey birebir konya maçında yapıldı,diagne çıktı selçuk girdi feghouli çıktı jimmy girdi 90+6 da gol yedik.Bu kadar vasıfsız olmalarına rağmen O kadar egolular ki hiç ders de almıyorlar.

Ulan beyni olan adam elinde emre mor-falcao gibi seçenekler varken üstüne andone yi de çıkarıp savunmacı almaz. Beyni olan adam falcao-andone-emre moru aynı anda sahaya sürer rakibin arkasına sarkıp işi bitirir. Bizim teknik heyette beyin namına hiçbirşey yok.

Geri
Üst Alt