Falcao'nun tam isteyeceği türden rakip ve maçtı. Rakip hava toplarında sıkıntılıydı ve stoperleride sert oynamıyordu.

Bu sene olmaz beyler üzmeyin boşa kendinizi. Geçen senede böyleydik ama evimizdeki maçlarda fark yaratıyorduk. Bu sene oda yok.

Şu herkesin rezil oldugu sezonda feneri rahat rahat şampiyon yapacağız

Forma al,kombine al.,ürün al..yayıncı kuruluşa para ver..

Bu sahada şerefsiz hakemin göstere göstere bilerek yaptığı hataya bir kere bile itiraz edemeyen ruhsuzlar 3 milyonu 5 milyonu götürsün..

Biz burda sinir kırizleri geçirelim bunların umrunda değil.

ömeri sola alınca hiç bi yararı kalmadı. ömerin verdiği yarar ortasahaydı zaten nagatomonun özelliği savunmasıydı
tek hamlde orayı skp attık. andone meselsi en uctaki adamı aldık adamlar tereddütsüz cıkmaya basladı.
forumdan birini cıkarıp kenara koysan o hataları yapmazdı. çok kritik çok büyük hatalar

Ulan biz yıllardır 90'da Ceyhun-Drogba değişikliğini konuşan adamlarız. Golü yiyince son dakikada Falcao'yu alırsan, götünün altındaki minderi alırız senin Levent.

Afedersin de sokayım organize işlere. Hocaya ayrı kıl oldum şimdi. Gereksiz yere takımı yanlız bıraktı. Fırsat kollayanın eline fırasat vermeyecekti ne olursa olsun.

Levent diplomanı yırt .50 defa dedim sen futboldan zerre anlamıyorsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Heee takim hazir degil, lan yakinda 10.ay girecegiz! Sampiyonlar ligi grup maclari bitmek uzere.

Onu bosver, ne oynatiyorsun? Lan birak hocayi, hocasiz bu kadro daha cok is yapar.

Ihaleyi simdi stoperlere yikar terim, nede olsa yaptigi en iyi seylerden biri hep bi bahane ve sucu birine atmaktir.

Sadece senin yuzunden diagneden 13m euro kaybetti bu klup!
Bu yil sampiyon olmazsak ve Avrupada 0 cekersek gerisini siz dusunun.
Neden tudorun kadrosu ilk haftada hazirdi senin ki degil?

Yardimcilarin birak ptt ligi amotor ligde bile yardimcilik yapamaz.

Kac mactir oyuna mudahale yapmadigin icin kaybediyoruz. Herkez 70dk anlamisti bi konyaspor maci olacagini ama siz ne mok goruyorsunuz bilemem.

Bu KORKAK futbol ile nereye kadar yurersin bilemem ama boyle futbolun icine edim.

Suana kadar 1 tane keyifli Mac izlemedik

Falcao yu oyuna alsa bekler o kadar çıkamazdı..

Beyinsiz yardımcı futbol aklını sevdiğim ya.

Adama kenarda oturtmak için mi 5 milyon euro veriyoz be aptal

Fatih terime transfer falan yaptirmam ben 2 seneki sampiyonlukta tudorun kurdugu takimin kaymagini yedi o kadro dağıldi oynanan futbol ortada bu takimda disiplin eksikliği var ciddiyetsizlik var 5 haftadir anadolu klubu gibi oynuyoruz unut yok düzelecek ışık hiç yok

Galatasaray'in hazir olmamasi net yönetimin basarisizligidir son güne kadar beklersen yaptigin hazirlik kampinin faydasini böyle görürsün(!) Bu oyuncular kac mac birlikte oynamis sahada ne yapacagini bilmeden beraber oynuyorlar? Terim kafasina göre kadro cikariyor bu takim hic üretken olamiyor oyunu rakip sahasina yikamiyor. Cikarken yapilan bir sür top kaybi var, dan dun uzaklastirilan toplar bu ne yahu? Insan ayaga pas yaparak cikartmayi ögretir bu takima. Ataklar olgunlasmadan sürekli top kaybi yapiyoruz. 3. bölgede iki pas yapmadan atagin icine ediyoruz. Pas yüzdemiz rezalet elalem %90 pas yüzdesi ile oynar biz iki metre öteye pas atamiyoruz. Yazik gercekten.

Türk tarihine kara leke olarak geçecek bir hakem performansından sonra laubali ve çöp teknik ekibi tartışmaya gerek yok. Taç pozisyonuyla ilgili 2 farklı karar vererek operasyon yapıldı bu maçta. Bu hafta için çok şey olacak diye düşünüyorum.

Valla kimse kusura bakmasın deplasmanda öndeyken helva gibi dağılmış rakibine karşı bu kadar net pozisyonu piç eden takım galibiyeti hak etmiyor. İlk yarıda 3 kere, ikinci yarıda 4 kere bitmesi gereken maçta 2'yi yapamazsan adamlar da bir anlık mallığını böyle cezalandırır. İsabetli şut filan yanıltıcı, 2. yarıda Adem Andone'ye, Andone Babel'e, Babel Lemina'ya attıracağım diye o kadar pozisyonu piç etti ki kaleye şutu bitiremeden geri koşmak durumunda kaldık. Şu şartlarda kenarda Levent Şahin olsa ne olur, Guardiola olsa ne olur. Yeri gelecek tüm takım da rotasyona girecek, bu kadar laubaliliğe lüzum var mı? Şu kadar iğrenç zeminde, en değerli oyuncuları dinlendirerek süt gibi 3 puan alacaktık, dönsün ağlasınlar şimdi.

2 not:

1-Biri Andone'ye buranın Premier Lig olmadığını, bizim ligde penaltı almak için ayağına darbede 3 takla atmasını ve enayi gibi oynamaya devam etmeye çalışmamasını söylesin.
2-Bir daha Nagatomo'yu o veya bu nedenle kesmek durumunda kalırsanız gerekirse Ahmet Çalık'ı sol bek yapın, Ömer'i koymayın. Oğlan işte sol bek oynayamıyor, Akhisar'da uçup kaçarken de 4'lünün solu değildi, neyin zorlaması bu? Nagatomo'yu çıkarttınız diye iyi giden 2 pozisyonu birden kaybettik. Guilherme'nin attığı golü geçtim Ömer orada oynuyor diye kafadan 2-3 tane tehlikeli duran top verdik. Bir daha Ömer'i sol bek görmek istemiyorum, zorla küfür ettirmeyin insana.

Geri
Üst Alt