Onur Duman
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2013
- 3.893
- 1.103
- 1.143
Bu takım ligin en kötü takımına bile 5 atamaz bu şekilde oynayarak.Fenere 5 atmadan rahatlamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takım ligin en kötü takımına bile 5 atamaz bu şekilde oynayarak.Fenere 5 atmadan rahatlamam
Bi susun ya. Adamların tek pozisyonu attıkları gol.
Terim mi atsın golü.
Falcao tee sezon basından beri 2 maç oynadı, neyin rotasyonu bu ? Ben o kadar parayı boşuna mı veriyorum arkadas bu adama ? Şu macta olsaydı 2 golü vardı net.
en zor deplasmanlardan birinde en önemli oyuncunu oynatmıyorsun. Hersey bi yana Falcaonun olmaması büyük bir skaldaldır.
Her zaman bunu yapıyoruz her zaman son 20dk yatıyoruz geriye sonra niye gol yedik? 20 tane orta açıyor adamlar illaki girecek tabi 1 tane 60dan sonra emre mor ve falcaoyu oyuna sokmayan fatih terimde olsa bu maç ona yazar bize adam akıllı teknik ekip ve direktör lazım bu takım 2 senedir top oynamıyor.Takım değeri 5m euro olan takımlar bile takır takır kendi taktiğini yapıyor bizde 0000000000000000000Yenildik diye herkese sallama şenlikleri başlamış. Çok doğru bir oyun oynadık. Tek sorun yapılan değişiklikler ve son dakikalarda 1-0'a güvenip geri yaslanmamız. Ayrıca son 15 dakika Falcao oyuna girebilirdi. Golü yiyene kadar beklemek büyük aptallık.
Net futbolcudan anlamiyor bunu yillardir söylüyorum
Malesef buna biz canak tutuyoruz. Marcao,Babel,Lemina,Andone cok kotu goller kacirdilar hadi Andone sanssizdi digerleri laubalice vurdu. Ayrica top oynamiyoruz.kabul etmek lazim,cizgiye inip orta yaptigimiz sadece iki poz. var biri gol oldu zaten. Sutumuz yok yalaubalilik konusunda hemfikirim, ama herzamanda iyi futbol disinda galibiyetde önemlidir, o.c. hakem denen varlik her boku denedi maci berabere bitirmek icin, son goldeki faulde yapilan guilerme denen mahluk o dircegi leminanin popo kenari yerine karnina gelseydi net kirmizi cikardi!!! bunlar bizi aptalmi saniyor VAR geldi dedik sike bitti dedik, adamlar VARi tinlamiyor bile, böle ligin abv.
Valla ben Tudoru sevenlerdenim. Gonderilmesinde baya karsi cikmistim. Yine bir Malatya deplasman sonunda baya millet kovmustu onu. Sacmaliyordu bazen.Tudor > Terim diyebilir miyiz o zaman?
30 dk boyunca emre moru al diye bağırdım sonunda gitti jimmy durmazı aldı beyin yoksunuÇıldırmamak elde değil anasını satayım. Malatya defansı orta sahaya basıyor. Top kapıyorsun sürecek adam yok sahada. Emre Mor'u alacağına öküz gibi bakıyorsun.
85'te Andone çıkıyor Jimmy giriyor.
Yapacağın değişikliğe sıçayım senin.