Bi susun ya. Adamların tek pozisyonu attıkları gol.

Terim mi atsın golü.

1234.webp

Hakeminde allah belasını versin. Her pozisyonda aleyhimize faul verdi.

Falcao tee sezon basından beri 2 maç oynadı, neyin rotasyonu bu ? Ben o kadar parayı boşuna mı veriyorum arkadas bu adama ? Şu macta olsaydı 2 golü vardı net.
en zor deplasmanlardan birinde en önemli oyuncunu oynatmıyorsun. Hersey bi yana Falcaonun olmaması büyük bir skaldaldır.

Hemde çok çok büyük skandaldır.
En olmayacak maçta rotasyon yapıldı.

öncelikle ben bu hakemin 7 sulalesini nefretle anıyorum. Takım yaldir yaldir gol kaçırıyorsa Falcaoyu alacaksin o dakika hoca.Adem sıçıyorsa Emre oyuna girecek hoca ve en önemlisi bu gözlerin gördüğü en kötü sol bek olan ki her sol bek oynadığı maçta bizi yakan omeri sol beke çekip nagatomayi çıkarmayacaksın hoca. Suç tamamen teknik heyetindir.

Nagatomo neden o kadar erken çıktı acaba......

Değişiklikler çok kötü yapılıyor yine sezon başından kredilerimizi harcıyoruz. Geçen sene sürpriz bir ikinci yarı performansıyla şamp. olmuştuk o riske girmemeliyiz. En az 6-7 maçlık seri yapmamız lazım.

Yenildik diye herkese sallama şenlikleri başlamış. Çok doğru bir oyun oynadık. Tek sorun yapılan değişiklikler ve son dakikalarda 1-0'a güvenip geri yaslanmamız. Ayrıca son 15 dakika Falcao oyuna girebilirdi. Golü yiyene kadar beklemek büyük aptallık.
Her zaman bunu yapıyoruz her zaman son 20dk yatıyoruz geriye sonra niye gol yedik? 20 tane orta açıyor adamlar illaki girecek tabi 1 tane 60dan sonra emre mor ve falcaoyu oyuna sokmayan fatih terimde olsa bu maç ona yazar bize adam akıllı teknik ekip ve direktör lazım bu takım 2 senedir top oynamıyor.Takım değeri 5m euro olan takımlar bile takır takır kendi taktiğini yapıyor bizde 0000000000000000000

Net futbolcudan anlamiyor bunu yillardir söylüyorum

Sneijder yerine Kaka’yı isteyen bi adamdan ne bekliyoruz ki ? Gram futbolcudan anlamıyor.

Hadi koçum, hadi aslanımlar eskide kaldı artık. Acilen gitmesi gerekiyor. Şu kadrodan bu kadar kötü oyun çıkmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 haftada elimizle verdiğimiz kaçıncı puan. Denizli maçı kaçan penaltı, Konya maçı ve bu maçta son dakikalarda yenilen goller. Büyük hayal kırıklığı oldu sezon başlangıcı. Fener maçı ile ya batarız ya çıkarız. Ortası yok.

Cacık olmaz bu takımdan deplasmanda kaç sene oldu adam gibi maç alamıyoruz...
Bu kadar adam al ama oynanan futbola bak...

Nagatomoyu çıkarmak rezillik.
Jimmy olayını zaten hiç anlamadım.
Çok bekledik değişiklikleri , Babel bu maçta olmamalıydı. Emre başlamalıydı oyuna.

laubalilik konusunda hemfikirim, ama herzamanda iyi futbol disinda galibiyetde önemlidir, o.c. hakem denen varlik her boku denedi maci berabere bitirmek icin, son goldeki faulde yapilan guilerme denen mahluk o dircegi leminanin popo kenari yerine karnina gelseydi net kirmizi cikardi!!! bunlar bizi aptalmi saniyor VAR geldi dedik sike bitti dedik, adamlar VARi tinlamiyor bile, böle ligin abv.
Malesef buna biz canak tutuyoruz. Marcao,Babel,Lemina,Andone cok kotu goller kacirdilar hadi Andone sanssizdi digerleri laubalice vurdu. Ayrica top oynamiyoruz.kabul etmek lazim,cizgiye inip orta yaptigimiz sadece iki poz. var biri gol oldu zaten. Sutumuz yok ya

Tudor > Terim diyebilir miyiz o zaman?
Valla ben Tudoru sevenlerdenim. Gonderilmesinde baya karsi cikmistim. Yine bir Malatya deplasman sonunda baya millet kovmustu onu. Sacmaliyordu bazen.
Bence Tudorun kurdugu takimi kotulememek gerek sonucta o kadro nerdeyse 2 sampiyonluk getirdi. Ucuncu sezonda tamamen bozduk takimi. Ne kadar N'diaye ve Fernando orta sahasini sovdugusek gecen sene simdi yeni yeni farkina variyorum ki harbi iyi bir orta saha mis.

Çıldırmamak elde değil anasını satayım. Malatya defansı orta sahaya basıyor. Top kapıyorsun sürecek adam yok sahada. Emre Mor'u alacağına öküz gibi bakıyorsun.
85'te Andone çıkıyor Jimmy giriyor.
Yapacağın değişikliğe sıçayım senin.
30 dk boyunca emre moru al diye bağırdım sonunda gitti jimmy durmazı aldı beyin yoksunu

Buarada yedigimiz golden önce o gulherme piçi lemina dirsek atti faulu yapan gulherme piciydi

Ulan kaç senedir yedek yok diye dövünüyoruz, olunca da kullanamıyorlar. Yardımcı olarak ne boka yarıyorsunuz siz

Hala hakem diyenler var. Hakem mi gol atmamiza engelledi. Biz getirdik buraya kadar. Hakemlik bisey yok. Devam.

Geri
Üst Alt