Fener macinin konusunu acinda stres atalım.

Acayip doluyum ya. Son dk son dk yeter. Falkao nasıl oyuna girmez bu mac hala aklim almiyor

Sizin takım gibi teknik ekip gibi abv!Ulan Malatya 65 70 gibi yürümeye dermanı kalmadı.Bu yardımcı görünümlü işe yaramazlar Emre Mor hamlesi ile maçı koparmayı akıllarına bile getiremedi.Denizli ve Konya maçlarında aynı şeyleri yaptılar.Hâlâ akıllanmadılar.Abv!

Kimse Hakem makem diye aglamasin. Önce takimin haline aglamak lazim. Bu takim ve bu teknik ekip koca bir balon. Cok yanlis bir takim kurduk.böyle rezillik affedilmez. Fatih hocam artik lütfen yeter bu seneki sacmaliklarin. Takim takim degil ne yaptigi belirsiz birbirine hicbir sekilde uymayan bir ekip kurulmus artik anlayin ve hayal kurmayin bu takimdan bir cacik olmaz olacak olsaydi bir sinyaller veridi bile. Bence kimse bir beklentiye girmesin. Bu sene bastan sona kadar hersey yanlis. Kamp döneminden tut yapilan yanlis transfer secimlerine kadar.beraberlik olsa üzülmem demistim Ama öne gecmisken ve yine berbat bir futbol oynamisken dedigimi geri aliyorum.rezillik. Ilk basta teknik ekip olmak üzere herkes kendine ceki düzen versin. O cok sevdigimiz Ben dahil Imparator bu sene inanilmaz sacmaliyor. Takima konsatre olsun ve kendine gelsin. O ne demis bu ne demis ona Buna cevap yetistirecegine. Hic bir sekilde ve hic bir alanda bu sene efektif degiliz.

Sağlık olsun ama şu rezillikten takımın kurtulması lazım. 1-0 öne geçince takım atak yapmayı bırakıp skoru korumaya çalışıyor. Geri paslardan zaten bahsetmiyorum bile ama 60 küsürüncü dakikaydı sanırım Muslera’ya geri pas geldi adam sanki R.Madrid deplasmanındaymışız gibi maksimum zaman geçirmeye oynadı. Önce ayağıyla durdurdu, pres yapan adam tam yanına gelmeden topu eline almadı. Topu aldıktan sonra elinde tutabileceği maksimum süreyi bekledi Vs. Vs. Oyna be adam. Korkaklık hastalığına yakalanmış bunlar. Her atağın acayip tehlikeli oluyor git 3-5 at futbolunu oyna! Bu ne saçmalık yahu!

60.dakikadan sonra pili bitmiş Adem ve Babeli çıkarıp falcao ve emre'yi almak varken.

Sahanın biizm adımıza iki iyi ismi olan seri ve andone'yi çıkaranlar umarım bir an evvel furboldan uzaklaşır.
Ömer'i olduğu kanat leş gibiydi golün ordan geleceği çok belliydi

Onların kadro değeri bizim kadro değerimiz işte

Ekli dosyalar

• 123123123123.webp
    123123123123.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 43
Hep bahsedilen deplasman fobisini kendi kendimize yarattigimizin farkindayizdir umarim. Bu gerizekaliliktan baska bir sey degil. Haftaya gene hoca olmayacak kenarda. Ve biz gene kanser olucaz.
Sanki kenarda olunca kanser olmuyoruz, kendimizi kandırmayı bırakalım 78e kadar bekleyip selçuğu alan yine bu hoca.
Sıkıldım ben artık bu işlerden cidden ilk 11 başlığına yazdım tam 7 tane oyuncu alabilirsin sen git en gereksiz iki tanesini maça sok bunun adı farklı yahu sabotaj resmen. Ligin başından beri aynı hakiki forveti çıkarıp babeli forvete atıyorsun ve takımı geriye çekiyorsun bu dahi fikrin sahibi kimse bu 3. maç ve ısrarla aynı boku oynamaya devam edecek.

Levent yapti degisikleri ne hocasindan bahsediyon sen ya

Yahu arkadaş bırak değişikiği..Bu devede kulak.
Takım rezil ce bu takımın iyi oynama ihtimali yok.
Ve bu takımıda kuran adam Fatih terimdir.

Ben ki fatih terimi deli gibi savunan adamım artık yeter.
Bu kadar basit hatalar yapılmaz.
Çapsız yönetim bir falcaoyla yalaka taraftarı susturdu.
Ama onlarında yatacak yeri yok.

bedava bi deplasmandan 3 puandi bu maç bedava. Sergen yalcinin takimi max bu kadar kötü olabilirdi herhalde. Yazıklar olsun

Geri
Üst Alt