Kimse öyle güle oynaya şampiyon olamaz.
Haftaya feneri yener altımıza alırız. Lig kısır gidiyor şimdilik, oyuncular formsuzken bu şekil gitmesi bizim avantajımıza.. Fener maçıyla serii başlangıcı yapacağımıza inaniyorum..

Levent maci verdi gecen haftalara gore iyiydik Skora gore bos bos konusmayin.Naga ve Andone cikmamaliydi

Feneri her sartta yenmemiz lazimdi zaten. Bu rezil puan kaybini o mac telafi etmeliyiz artik. Olan oldu

Levo yol al levo.abv senin
Reyis levo kafasına göre mi yapıyor sanki ya korkmayın söyleyin artık terim bişey kata adı modası geçti takımın sistemi mistemi olmadığı gibi temel kuralları bile uygulayamıyor futbol bilgisinden şüpheliyim hatta şüpheli değilim.

Biz bu sene neden bu kadar para harcadık? Bu deplasmanlardan bırak galibiyeti göze hoş gelen oyun dahi oynayamıyosak bu adamlar neden alınıyor? Cl maçlarını görüyoruz. Adamlar sezon başı falan demeden fişek gibi oynarken biz uyduruk lig maçlarında bile bişey yapamıyoruz.

tekrar yazıyorum, takımın en önemli en pahalı en kariyerli en bitirici oyuncusu FALCAO ligin en önemli deplasmanlarından olan Malatyada, (heleki son 2 sene orda yenmişler bizi) nasıl oynamazzzzz, sakat olmadığını ve oynamadı gerektiğini biliyoruz.
bu konunun acıklaması olamaz çok büyük skaldaldır bu. Terim hocamı severim ama artık sahada değil yönetimde olmasının zamanı gelmiş.

Kimse kusura bakmasın bu maç levent şahine yazar. Çok şey söylemek isterdim de neyse böyle boktan takımların bi taraflarını kaldırıyoruz kendi mallıklarımızla

Şu babel denen denyoda biraksin gitsin rezil bir transfer ne pres yapabiliyor ne defansa gelebiliyor oynayacagi topun tobe tobe

5 haftada 5 diken üstü maç. Koskoca Galatasaray 5 haftada rahat bir maç izlettiremedi taraftarına. Biz ne zaman önümüze geleni tokatlayan bir futbol izleyeceğiz?

Reyis levo kafasına göre mi yapıyor sanki ya korkmayın söyleyin artık terim bişey kata adı modası geçti takımın sistemi mistemi olmadığı gibi temel kuralları bile uygulayamıyor futbol bilgisinden şüpheliyim hatta şüpheli değilim.
20 yıldır terimi izliyoruz ben hayatta bukadar malca değişiklikler görmedim.terim kenarda olsa emre ve falcaoyu almamasının mümkünatı yoktu.belli ki bu yetersiz levoya güvenmiş karışmamış

Golün geleceği o kadar belliydi ki. Malatyanın hücum olarak gelebileceği bir sağ kanat vardı. Ömeri sol beke çekip Babel'i 90 dakika oynatmakla Malatyanın ekmeğine yağ sürmüş oldular. 1-0 öndesin rakip arkada açıklar veriyor Emre Mor neden girmiyor? Falcao neden süre almaz bu maçta? Puan kaybının nedeni bu kadroyu doğru kullanamayan teknik ekiptir.

Ya bu değişiklikleri kim yaptıysa kimin fikriyse Allah belasını versin. Aynı boku Konya maçında yaptılar akıllanmadılar. Ömer geçen seneden beridir sol bekte dökülüyor ne güzel orta sahada hayatının topunu oynuyor beke çekiyor. 3 senedir bir tane deplasmanda düzgün top oymamadık. Ne istiyorsunuz yav bizden, haftamın içine sıçtılar yine. Rezil herifler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt