Ljajicin hakemi itmesini belhanda yapsa douglasın yaptığını herhangi bir topçumuz yapsa ortalık yıkılıyordu haftalarca konuşulurdu şampiyon olsak bu maçı söyleyip dururlardı geçen seneki doğranmalarımızı görmeyip rize maçı deyip durmaları gibi o yüzden birlik olmalıyız hocamızı futbolcularımızı sertçe eleştirip bunların yaptığına çanak tutmamalıyız bu maçı da alıp dört beş maçlık seri yakalamalıyız o zaman alır götürürüz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçmiş maçlardaki gibi performans sergileyeceksek işimiz zor.

ozaman git onlara konuş kardeş, yunus belhanda emaneti olan bu sehri istanbulu geri alacakmis de. De onlara tamam mi?

MUSLERA

MARIANO - LUYINDAMA - MARCAO - NAGATOMO

NZONZI

FEGHOULI - SERI - LEMINA

ANDONE - FALCAO

Son dakika: Fatih Terim, Fenerbahçe derbisine Andone & Falcao çift forveti ile çıkmayı planlıyor. 4-1-3-2 dizilişinde 10 oyuncunun yeri garanti sadece sol açıkta kimin oynayacağı henüz netleşmedi. Duruma göre sakatlığını atlatırsa Belhanda ya da Ömer Bayram, Emre Mor, Lemina veya Babel'den biri oynayacak.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Nzonzi
Feghouli Seri XXXXX
Andone Falcao

Taraftarın çoğunluğu beğenmiyor ama belhandasız ileri top taşımakta zorlanıyor takım kreatif anlamda etkisiz kalıyoruz ki istatistik olarak da oynamadığı maçlarda puan kaybediyoruz genellikle eğer iyi durumdaysa maskeyle de olsa oynamalı nzonzi-seri-belhanda üçlüsüyle çıkmalıyız

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu maçı bir şekilde kazanalım, 3-4 hafta daha sürer bizim kötü oyunumuz. Falcao hazır değil, hatta sakat sakat oynuyor. Lemina 30 dakika bile oynayacak durumda değil nefesi yetmiyor adamın. Ömer orta sahada iyi oynuyor ama Ömer yani sonuçta standartı belli oyunumuza seviye atlatmaz mücadale içinde geçecek maçlarda orta sahaya sertlik katabilir. Gelelim Babel konusuna; şu ana kadar beni yanılttı açıkçası. Takımın el freni gibi, topla çok oynuyor, derbide kızağa çekilirse şaşırmam.
Fenerbahçe'nin defans hattı bizimkine göre kötünün kötüsü, hücumu bize göre daha tempolu fakat yaratıcılık konusunda sıkıntıları var. Her ne kadar Kruse'yi şu ana kadar beğenmemiş olsam da insiyatif aldığı zamanlarda çok tehlikeli ataklarda başrol oynuyor. Fener'i yenmek orta sahada Emre ve oyun kurucu stoperlerine baskıyla olabilir. Sıkıcı ve gergin bir maç olacağını düşünüyorum. Kenar yönetimimiz de umarım aklını başına almıştır, alırken de taraftarı memnun edeceğim diye hata yapmazlar umarım.
Benim derbi ilk 11'im şu şekilde olurdu: Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Nzonzo-Seri-Belhanda-Feghouli-Jimmy-Falcao.
İlk devre bu kadroyla bir gol bulabilirsek ikinci devre tercihlerim oyunun gidişatına göre; Jimmy-Emre/Andone ve belki Seri Donk/Taylan değişikliği görebiliriz. Son değişiklik olarak da Feghouli-Babel değişikliği yapabiliriz. Oyun sistemini tartışamayacağım çünkü ne oynandığını bir türlü çözemedim. Tek söyleyeceğim şey; Belhanda veya Seri set hücumlarında Nzonzi ile Marcao'ya yardımcı olmazlarsa Fener bizi kendi sahamıza gömer. Tabi bu durumlar oyunun normal akışında olabilecek şeyler; Allah korusun bir kırmızı veya bir sakatlık her şeyi değiştirebilir. Saygılar, Saldır Galatasaray'ım.

@Hakan Duztepe nerdesin Reis sen de mi banlandın yoksa uzun süredir sesin soluğun çıkmadı bu konuya derbi haftasında yazmadan etmezdin. Özlettin kendini. Neyse sen iyi ol da. İşlerden dolayı meşgul olduğuna veriyorum.

bu maçın kazananı belli

sonucu allah bile değiştiremez
neeeeeeeeee
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bakara 20
Çakan şimşek, neredeyse gözlerini kör edecek! Şimşek önlerini aydınlattıkça ışığında yürürler; üzerlerine karanlık çöktüğünde ise çakılıp kalırlar. Allah dileseydi, onların kulaklarını sağır ve gözlerini kör ederdi. Çünkü Allah’ın her şeye gücü yeter.

1569308873713.webp

Geri
Üst Alt