Teknik heyet vakit kaybetmeden degistirilmeli. Sampiyonluk icin degil iyi futbol icin. Bu takim Hamza ile hatta teknik adamsizda sampiyon oldu. Ama en azindan senede 15 mac top oynardi. 3.uncu yila gidiyoruz top oynamadik. Sikeciler maci bizden cok haketti.
ya neyi haketti fb 2.yarı topmu oynadı 2 takımda

Hakeme laf etmek istemiyorum zaten eyamcinin teki. Ama bu rezil takima ne demeli. Biz futbol oynayana dek Hakem makem fasa fiso. Güzel oynarsin Hakem berbat yönetir eyvallah. Ama biz ne yapiyoruz kazanmak icin hicbirsey. Marcao degeri varken acilen satilmali.

Fener beraberlige gelmis istedigini aldi gitti. Basip gecmemiz gerekiyordu yazik oldu bunlar kadikoyde yener bizi

Ben şu maç için şehir dışından onca yol tepen taraftarlara üzülüyorum. Verdikleri bilet parası da cabası. Nasıl rezalet bir oyun bu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DESTEGİ SEVGİYİ VE SAYGIYI GRAM HAKETMEYEN BİR OYUNCU TOPLULUGU VAR HEPSİNE YAZIKLAR OLSUN UMARIM PSG SAGLAM BİR FARK ATARDA BİRAZ TOPCU OLDUKLARINI HATIRLARLAR BEYEFENDİLER(bu söylediklerim nzonzi harici)

Renktaslar biz ne oynadık. Anlayan varsa beni aydınlatsın. En sağlam terimcilerden biriyim ama şu halimizin sorumlusu terimdir nettt

Terim takintili biri oldugu icin oynayacaksiniz da oynayacaksiniz diye kafasinda belirledigi taktigi oynatmaya calisiyor.

Olmuyor, israr ediyor. Normal biri baska birsey dener, bizimki aynen devam! Boyle boktan futbol olmaz, birisinin cikip kral ciplak demesi lazim. Yeterrrr!!!

Bu takıma ihanet ediliyor tek top yapan tek takımı ileri götüren lemina çıkıyor Ömer giriyor forvet bile sokulmuyorsa oyuna fatih terimi babamdan çok severim ama korkaklığıdır deplasmanda oynar gibi top oynadık yazıklar olsun..

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takımdan o iki bekte gitmeli öncelikle elemanlar sağ açıktan sol bek oynatıyor bizim sağ bekimiz herifi zorlamak için hiç bir çaba göstermiyor yazıklar olsun şu eleman oynayacak diye Linnes i kestik yazıklar olsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

banlayin beni forumdan daha mac izlemem bu ne lan eziyete bak hazir degildik guya bikac mac sonra haxir olacaktik ne calisiyo bu takim kanat organizasyonumu, orta sahada topmu ceviriyoruz ne yapiyoruz. sokarim nagatomosuna marianosuna bindirme yapin iki tane lesler tek otyunumuz at finke

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine 0-0'a bağlanan bir Fb derbisi.10 maçtır yenemiyoruz bu herifleri ligde,şaka gibi yav.

@Uğur İz Ne zaman yenecez biz bu Fb'yi yav?

Galibiyet gelene kadar Kadikoy'deki maclarin skorunu bile takip etmeme karari almistim.2 sezondur izlemiyorum.Bir sey kaybetmedim.Bu gidisle icerdekileri de takip etmicem.

bu nedir ya

Geri
Üst Alt