Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.174
- 34.108
- 2.478
Guzel hocam kendini elestirdi. Artik kes bic parcala hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istemek derken. Selçukla mi istiyorsun. Bu belhandaya katlanarak mi istiyorsun.
ahahahhaaahah dedik dimi. Çözüm ocakta ve temmuzda oluyor nasıl bir çözüm daha boktan takım yapma ChallengeMüsade edelim beyler ocakta ve temmuzda bir şeyler deneyip daha iyi olacağız.
Sakat falan değildi ve cikarken de kulubeye kufur eder gibi baktı. Adam yerden göğe haklı. Tamam formsuz olabilir su anda ama Selcuk sahada kalıp Feghouli oyundan çıkamaz.
"Hata belkide bende....bazı oyunculara fazla güvendim." Terim
İşte yavaş yavaş kıvama geliyoruz.
Ula lig sonuncusu gelen geçenin tokatladığı takım mı deplasman?Marcao: "Kazanmak istiyorduk. Ancak diğer taraftan pozitif olarak bakmak gerekirse deplasmanda 1 puan aldık. Biraz da böyle bakmak gerekiyor."
Aynen öyle, artık torun torba zamanı.Fatih Terim in kesinlikle psikolojik sorunları var. Ben buna inanıyorum artık. Bunamaya başlamış olabilir.
geçen de aynısını yaptı. gemi bir kez delinince artık iş işten geçer. biz o eşiği geçmiş olabiliriz. feghouli başlatır diğer oyuncular da uyar buna zamanla.
ft kontrolü kaybediyor belki de.
Bunları nasıl ezeriz duruşundan, instagramda nasıl görünür duruşunaO yılların takımını özlüyorum.
Evet belki Emre, Engin, Elmander "Yıldız" değildi, lakin takımın aslan gibi mücadelesi halen hafızada.
Ekli dosyayı görüntüle 62810