⚽ SL 19/20 H:7 | Gençlerbirliği 0-0 Galatasaray | MS | 5 Ekim

"Hata belkide bende....bazı oyunculara fazla güvendim." Terim

İşte yavaş yavaş kıvama geliyoruz.

Eskiden en azından iç sahada güzel futbol izlerdik şimdi oda yok iç sahadada kötüyüz

Umudum gecem
Gecem de gündüz
Oldu oldu

takımda vurdumduymazlık var. belhanda'nın penaltı pozisyonunun aynısı fenerin başına gelse bütün takım hakemin etrafını sarar. bizde sadece belhanda itiraz ediyor. hakem izleme gereksinimi bile duymuyor. saracan hakemin etrafını, var odası da paşa paşa uyaracak. takım şampiyonluk havasına girmemiş, paramızı alıp gidelim derdindeler

Sakat falan değildi ve cikarken de kulubeye kufur eder gibi baktı. Adam yerden göğe haklı. Tamam formsuz olabilir su anda ama Selcuk sahada kalıp Feghouli oyundan çıkamaz.

geçen de aynısını yaptı. gemi bir kez delinince artık iş işten geçer. biz o eşiği geçmiş olabiliriz. feghouli başlatır diğer oyuncular da uyar buna zamanla.

ft kontrolü kaybediyor belki de.

O yılların takımını özlüyorum.

Evet belki Emre, Engin, Elmander "Yıldız" değildi, lakin takımın aslan gibi mücadelesi halen hafızada.

DyFRKGeX0AAZMEe.jpeg

2 biram vardı açtım içiyorum. Bu takım adamı alkolik yapar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerbahçe'yi geç onlar bize göre uzay futbolu oynuyor da küme düşme hattındaki Beşiktaş bile bizden daha iyi futbol oynuyor. En azından pozisyona giriyorlar. Saçma salak goller yedikleri için şu an bu durumdalar. Bizde Muslera efsane bir sezon oynamasa küme düşme hattında olan biz olurduk.

FIG-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Hata belkide bende....bazı oyunculara fazla güvendim." Terim

İşte yavaş yavaş kıvama geliyoruz.

Kıvama falan geldiğimiz yok. Fatih hoca 15 yıl evvel de bu kafadaydı. İnandığı oyuncu ne kadar kötü olursa olsun sahada tutuyor ve bu tam manasıyla saçmalıktır.

Hani ne kadar zorlasam da kendimi, savunacak bir şey bulamıyorum hoca hakkında. Güvenimi boşa çıkardı dediği adam da Feghoulidir kesin tepki verdi diye. Yoksa bilsem ki Belhanda, Mariano, Nagatamo ve Selçuğu kastediyor bu beraberliğe sevinebilirim cidden.

Madem hoca oyuncuların bazılarını kafadan silmişsin neden hala ısrarla 11 oynatıyorsun bu ısrar niye?

geçen de aynısını yaptı. gemi bir kez delinince artık iş işten geçer. biz o eşiği geçmiş olabiliriz. feghouli başlatır diğer oyuncular da uyar buna zamanla.

ft kontrolü kaybediyor belki de.

Bu kontrol kaybı değil adaleti doğru dağıtmamak. Gecen sene seni sampiyon yapan Feghouliyi cıkar, 3 senedir takımda pasta kesmekten baska bir is yapmayan Selçuk'u oyunda tut. Yok oyle bir dunya.

Geri
Üst Alt