⚽ SL 19/20 H:8 | Galatasaray 3-2 Sivasspor | MS | 18 Ekim

Lemina kronik çıktı yaw Falcao umarım öyle değildir.

Muslera
Sener Luyindama Donk Ömer
Nzonzi Seri
Emre Feghouli Jimmy/Adem
Andone

Yedek: Taylan.

Güzel kadro sadece Jimmy ya da Adem'den birinin yerine orta sahada Taylan ya da Ömer'den biri olsa daha iyi olurdu
mariano nagatomo belhanda babel ve feghouliyi cikarinca kalanlardan anca bu oldu ama nzonzi seri ömer orta sahasi malatya deplasmaninda gayet iyidi mesela. sonra ömeri sol beke cekip hem orta sahayi zayiflattilar hem ömer bekte etkisiz oldu. babel ve ademi cikarip falcao ve emreyi koysalardi o maci güle oynaya kazanmistik. andone-jimmy gibi zeka yoksunlarinin yapacagi degisiklikten sonra gol yiyecegimiz belliydi.

1-0'a veya 0-0'a yatarsak en fazla 1 puan aliriz. gol atabilecegimizi düsünmüyorum. yine babel mabel oynar

EHGoLUZWwAkpoxR

3'lü savunma, çift santrafor, tempolu oyun, bol gollü galibiyet diliyorum. 4'lü savunma, beslenemeyen tek santrafor, kısır oyun, 1-1'lik beraberlik bekliyorum. Ömer Bayram'ı sol bek gördüğüm anda 1.5 saatlik ızdırabım başlayacak, Allah hepimize sabır versin.

rezil falan oynuyoruz ama özledim be.. 2 haftadır siyaset, milli maç vs. okumaktan aşırı bunaldım. En azından futbol falan konuşup, stres atıyorduk.

Bu milli ara bayagi uzun surdu sanki

Muslera
Şener Luyindama Marcao Taşdemir
Nzonzi
Belhanda Seri
Mor Andone Babel

Beklediğim kadro bu belki solda Ömer de olabilir.

Muslera
Şener.. Luyindama.. Marcao.. Ömer
Feghouli.. Nzonzi.. Seri.. E.Mor
Andone.. Babel

Sivas'ı yenemezsek Real maçını da kaybederiz. Üç gün içerisinde takımın Real'i yenecek motivasyona, oyun gücüne ulaşması mümkün değil. Ardından birde bck'ya kaybedersek ortalık yangın yeri olur. Öyle kritik bir maç işte.

Ne çabuk bitti Milli maç arası. Oynadığımız futboldan dolayı uzun zamandan sonra Galatasaray maçını izlemek içimden gelmiyor.

Bu maçtada saat 20 40 sularında her şey belli olur.Yine aynı tas aynı hamam mıy mıy futbolla başlarsak bu sene nin üzerini kendi adıma çizeceğim.8.haftaya geldik hayvan herifler cocuk oyuncagımı lan bu.

Geri
Üst Alt