⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Genclerbirligi ve real madridi mezardan cikarip tekrar hayata dondurduk simdi sira besiktasta

Terim hocamın yavaş yavaş kaçmak isteyeceği haftalara geldik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Real'e sahamızda 6-1 yenildikten sonra Olimpiyat Stadında 1-0 geriden gelip 2-1 yenmiştik Beşiktaş'ı. O dönem de takım ve camia olarak bunalım içindeydik. Yine bir Real maçı sonrası benzer ruh hali ile Beşiktaş'la karşılaşacağız. İnşallah bu maçı da o dönem olduğu gibi kazanır ve yeni bir sayfa açarız.

1782634_Galatasaray_SK.jpg

---------------------------Muslera---------------
Şener------------L.Dama-----------Donk---------Japon

----------------------------Zonz-------------------------
-----------------Lemina------------Ömer----------------
--------------------------Feghouli-----------------------

-------------------Andone-------Mor-------------------

---------------------------Muslera---------------
Şener------------L.Dama-----------Donk---------Japon

----------------------------Zonz-------------------------
-----------------Lemina------------Ömer----------------
--------------------------Feghouli-----------------------

-------------------Andone-------Mor-------------------
Bitiricilik bakımından dünyanın en iyi 5 forvetinden biri bizde ama su kadronun bitiriciligi 0 😂😱😱😱

Memiktaşı yenmeyeni dövüyor olabilirler de bizim takım bu kafayla hele ki deplasmanda büyük maç falan kazanamaz. Yanılmayı canı gönülden istiyoruz tabi ki o ayrı konu.

sanırım kazanacağız
söyleyince tuhaf duruyor ama olsun insanın hoşuna gidiyor

Sizler umudunu yitirmiş olabilirsiniz ama benim şahsen Fatih Terime umudum tamdır, Hoca burada ki herkesten Galatasaraylıdır, takım illa ki şaha kalkacaktır. Ben şahsen Real Madird maçında bekliyordum, kötüde oynamadık belkide 3-2 lik yendiğimiz Drogbalı kadrodan Real Madire karşı daha güzel oynadık ama bitiremedik, bu çıkış beşiktaş maçında olacaktır.Bekleyip görelim.

Geri
Üst Alt