Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.576
- 59.155
- 4.758
Malum sahis yine 11'de
Bırakın oynatsın, maçı kaybedersek kim kimi oynatır belli olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malum sahis yine 11'de
Terim kendi canavarını yarattı yaratıyor. Gün gelir o küfürleri taraftara değil teknik ekibe de eder ki sıradaki oacaba bjklilere mi küfür eder bu sefer yoksa ekibimizin deplasman seyircisine mi
Ömer oynamalı
Yaşın kaç çoçuk senin, ben iki üniversite mezunu Türkiyenin en firmalarından birinde mühendisim sen nesin bilelim? Kendince Terimi savunmakla ehonomi çok iyinin anlamı nedir? Beyininiz o kadar küçük kü, siz Tudor tudor deyip sonra 2 maç yenilince sövüp kovduran adamlarsınız, Manicini, o hollandı yardımcı, kimi bulsan getirsen senden takım kurmak bütçe isteyecek var mı o kadar bütçen? Terim düşmanlığı gözünü kör etmiş, böyle bir adam daha dünyada yok klüp bazından bu kadar başarılı olan, varsa söyle alex ferguson başka? Manu için alex ferguson neyse Galatasaray için de terim o, Manu kaç yıldır boşluğunu doldurabiliyor mu? Bazı kişilerin yerleri dolmaz sana da çok şey kazandırmış bırakacaksın o zaman destek olacaksın, adamı eleştir niye böyle oynatmadın niye şu dk şu oyuncuyu eyv ama Terim gitsin ne demek? Gitti diyelim yerine kim gelecek? Varsa böyle yıllardır neredeydi?ehonomi çoh eyi , almanlar gısgandı falan
---------------------------Muslera---------------
Şener------------L.Dama-----------Donk---------Japon
----------------------------Zonz-------------------------
-----------------Lemina------------Ömer----------------
--------------------------Feghouli-----------------------
-------------------Andone-------Mor-------------------
edit ömer cezalıymış. O zaman Taylan Antalyalı oynamalı.
Problem teknik heyette ustad.1 Pts iyidir.
aassdsdsads İgor hocam![]()
Hocama karşı random gulmeni tavsiye etmem. Buyuk bir hata yaparsın sn.Puki
olumlu buluyorum@Recep Yıldırım Tudorcular ailesi her geçen gün büyüyor neler söylersin?![]()
Yerli sevdan öldürüyor beni full yerli mi çıksak bu maça ne yapsak
Senin ecnebilerin oynuyor da ne oluyor?
ne mühendisi rtasYaşın kaç çoçuk senin, ben iki üniversite mezunu Türkiyenin en firmalarından birinde mühendisim sen nesin bilelim? Kendince Terimi savunmakla ehonomi çok iyinin anlamı nedir? Beyininiz o kadar küçük kü, siz Tudor tudor deyip sonra 2 maç yenilince sövüp kovduran adamlarsınız, Manicini, o hollandı yardımcı, kimi bulsan getirsen senden takım kurmak bütçe isteyecek var mı o kadar bütçen? Terim düşmanlığı gözünü kör etmiş, böyle bir adam daha dünyada yok klüp bazından bu kadar başarılı olan, varsa söyle alex ferguson başka? Manu için alex ferguson neyse Galatasaray için de terim o, Manu kaç yıldır boşluğunu doldurabiliyor mu? Bazı kişilerin yerleri dolmaz sana da çok şey kazandırmış bırakacaksın o zaman destek olacaksın, adamı eleştir niye böyle oynatmadın niye şu dk şu oyuncuyu eyv ama Terim gitsin ne demek? Gitti diyelim yerine kim gelecek? Varsa böyle yıllardır neredeydi?