⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

üstte ki on biri a sporda da verdiler o kadro çıkarsa bir daha CİM BOM maçı filan izlemem bu kadar da pişkinlik fazla taraftar aptal yerine konuyor iyice.

Hulusi bu sezon hiç mi şampiyonluk şansımız yok sence neler söylersin?

Aynen kardesim resmen alay ediyorlar bizimle. Ben bu durumdan cok rahatsizim.

2 yil ust uste sampiyon olduk diye bu sene olmasakta olur kafasinda degilim. Malesef cogu Galatasarayli bu kafada, yada Terim takimin icine etse ne olur sonucta 4yildizin 1 yildizi ona ait diye sacma ve akil almaz seyler soyleniyor.

Bu yil sampiyon oluruz eger Terim giderse!
Bu ligin en iyi kadrosu bizde, bilim adami yada dahi olmayan gerek yok bunu gormek icin. Evet kadro planlamasi kotu ama sonucta alt ustu super lig, okadar gozumuzde buyutmeyelim.

1. Takim kotu gidince sucu oyunculara atmakla sampiyon olunmaz.
2. Galatasarayin kaderini Selcuka yatirim yapmakla sampiyon olunmaz.
3. Nagatomo ve Mariano gibi bitik ve futbolu birakmis adamlara guvenip ve cop gibi son gunde linnesi kadro disi birakarak sampiyon olunmaz.
4. Super ligde onde pres ve rakip sahada oynarsan, oyle skora gidersin. Sonucta karsindakiler alt ustu anadolu takimlari, gozunde neden buyutuyorsun? Bakin dandik fb bile sonuca gidebiliyor.
5. Antremanlarda fiziksel olarak takim dogru calisiyormu, oyun plani varmi takimin yada selcuk inanin pasta kesmeleriylemi geciyo antremanlar.
6. Gol yemeden yada dk70 olmadan oyuncu degistirmem kafasiyla sampiyon olamayiz.
7.belhanda, nagatomo ve selcuk kadro disi birakilmali.

1. Terim istifa ederse sampiyon oluruz.
2. Devre arasi onyekuru gibi adam alirsak yeter. Marino yerine linnes ve nagatomo yerine ise omer bayram idare edebilir.

Guzel oyun beklemiyorum keza sene basindan beri hatta birkac yildir catir catir oynayamiyor takim. Bjk kotu ve eksik ama yeni baskan ve ev sahibi olma avantajlari var. Berabere biter diye dusunuyorum. Umarim yanilirim ve bu mac bir baslangic olur degisim icin. Emre Mor mutlaka ilk 11 baslamali.

Aynen kardesim resmen alay ediyorlar bizimle. Ben bu durumdan cok rahatsizim.

2 yil ust uste sampiyon olduk diye bu sene olmasakta olur kafasinda degilim. Malesef cogu Galatasarayli bu kafada, yada Terim takimin icine etse ne olur sonucta 4yildizin 1 yildizi ona ait diye sacma ve akil almaz seyler soyleniyor.

Bu yil sampiyon oluruz eger Terim giderse!
Bu ligin en iyi kadrosu bizde, bilim adami yada dahi olmayan gerek yok bunu gormek icin. Evet kadro planlamasi kotu ama sonucta alt ustu super lig, okadar gozumuzde buyutmeyelim.

1. Takim kotu gidince sucu oyunculara atmakla sampiyon olunmaz.
2. Galatasarayin kaderini Selcuka yatirim yapmakla sampiyon olunmaz.
3. Nagatomo ve Mariano gibi bitik ve futbolu birakmis adamlara guvenip ve cop gibi son gunde linnesi kadro disi birakarak sampiyon olunmaz.
4. Super ligde onde pres ve rakip sahada oynarsan, oyle skora gidersin. Sonucta karsindakiler alt ustu anadolu takimlari, gozunde neden buyutuyorsun? Bakin dandik fb bile sonuca gidebiliyor.
5. Antremanlarda fiziksel olarak takim dogru calisiyormu, oyun plani varmi takimin yada selcuk inanin pasta kesmeleriylemi geciyo antremanlar.
6. Gol yemeden yada dk70 olmadan oyuncu degistirmem kafasiyla sampiyon olamayiz.
7.belhanda, nagatomo ve selcuk kadro disi birakilmali.

1. Terim istifa ederse sampiyon oluruz.
2. Devre arasi onyekuru gibi adam alirsak yeter. Marino yerine linnes ve nagatomo yerine ise omer bayram idare edebilir.

Hep böyle Terim gitsin minvalinde yazıyorsun Hulusi hocam ama dediklerinin bir çoğu hatta tamamı doğru katılıyorum.

Diyebiliriz.Tadim kacik ustat.Umarim bu mac ozelinde olumlu fikirlerin yoktur?

yiğitin twitterı gördün mü :crushed:

Hep böyle Terim gitsin minvalinde yazıyorsun Hulusi hocam ama dediklerinin bir çoğu hatta tamamı doğru katılıyorum.

yiğitin twitterı gördün mü :crushed:

Haklisin, biraz Terim ofkesi var bende. Cunku baska suclu bulamiyorum.

Yigit kardesimizin arzu ettigi gibi olur InsAllah :D sonucta hepimiz isteriz yarin guzel bir galibiyeti ama malesef o ruh yok takimda :/

Yalnız bu maç özelinde işimizin çok zor olduğuna dair mesajlar görüyorum işimiz aslında zor değil beşiktaş hakikaten rezil bir takım, ben yarın için pek de umutsuz değilim, en kötü beraberlikle döneceğimizi düşünüyorum.

Yalnız bu maç özelinde işimizin çok zor olduğuna dair mesajlar görüyorum işimiz aslında zor değil beşiktaş hakikaten rezil bir takım, ben yarın için pek de umutsuz değilim, en kötü beraberlikle döneceğimizi düşünüyorum.
Ben böyle düşünemiyorum.
Beşiktaş rezil takım rezil top oynuyor.
Biz; cidden onlara göre 2 gömlek iyi bir kadromuz var ama rezil top oynuyoruz. Derbilerde ev sahibi her zaman avantajlıdır Fatih hoca yerinde olsam defansif bir oyun koyarım sahaya kalemiz çok şükür güven veriyor. 1 puan için çıkar emre babel andone ile kontra kovalarım. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin oynanan oyun belli 1 maçtada takımın değişeceğini düşünmüyorum.

Ben böyle düşünemiyorum.
Beşiktaş rezil takım rezil top oynuyor.
Biz; cidden onlara göre 2 gömlek iyi bir kadromuz var ama rezil top oynuyoruz. Derbilerde ev sahibi her zaman avantajlıdır Fatih hoca yerinde olsam defansif bir oyun koyarım sahaya kalemiz çok şükür güven veriyor. 1 puan için çıkar emre babel andone ile kontra kovalarım. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin oynanan oyun belli 1 maçtada takımın değişeceğini düşünmüyorum.
Beraberliği kabul etmiyorum ne demek beraberlik hoca her zaman kazanmak için oynar korkmak bizim genetiğimize ters maça önde pres ile yüksek tempo ile başlamalıyız top bizde olmalı 3. bölgede pas ile tribününde temposunu düşürürüz maç bize döner zaten nzonziye tinercilerin orta sahasını tek başına çökertir.

Tsubasa’nın çizgi filmlerini izleyenler iyi hatırlar.Rakip kaleye gidene kadar üç bölüm geçerdi.Bizim takım aynı böyle işte.Ve hoca inatla rakip kaleye topu en hızlı ve dinamik taşıyabilecek Mor,Şener gibi oyuncuları kullanmıyor.Zorunluluk olmasa eminim Andone’yi de göremeyecektik.Emeklilikte yaşa takılan Mariano ve her maç rakiplerin oynasın diye dua ettiği Zulmhanda ile sabrımızı test ediyor.

Galatasarayin deplasmanda oynadığı bir derbi izlenmez benim gibi deli sayılabilecek bir taraftar bile izlemeyecek kendime işkence çektiresim yok yenersek ne ala kötü sonuçta en azından bu cile yi çekmem rakibin ne kadar kötü olduğunun hiç bir önemi yok deplasman da hiç bir maçın favorisi değiliz bjk de + motivasyon ve taraftar gücüyle oynuyacak birde görün bakın bizim icer de oynadığımız fener derbisinden daha coşkulu olucak bjk işin üzücü taraf-ı bu..

Bizim rakibimiz hoca malesef

besiktasmmmmmm sen cok yassaahhhh
canim fesa olsun sanaghhhhh

Beraberliği kabul etmiyorum ne demek beraberlik hoca her zaman kazanmak için oynar korkmak bizim genetiğimize ters maça önde pres ile yüksek tempo ile başlamalıyız top bizde olmalı 3. bölgede pas ile tribününde temposunu düşürürüz maç bize döner zaten nzonziye tinercilerin orta sahasını tek başına çökertir.

başkan en son böyle dediğinde real içimizden geçiyordu

yemin ediyorum az da olsa var olan ümidimi de sildin süpürdün

Önde pres
Yüksek tempo
3.Bölgede pas ha

En son ne zaman bizim maçımızı izledin ?

Geri
Üst Alt