- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Bal bal demekle ağız tatlanmaz diyebilir miyiz ?Daha 4 gun once Real macina da yeneriz diyordun.Hala ustten ustten konusuyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bal bal demekle ağız tatlanmaz diyebilir miyiz ?Daha 4 gun once Real macina da yeneriz diyordun.Hala ustten ustten konusuyorsun.
üstte ki on biri a sporda da verdiler o kadro çıkarsa bir daha CİM BOM maçı filan izlemem bu kadar da pişkinlik fazla taraftar aptal yerine konuyor iyice.
Hulusi bu sezon hiç mi şampiyonluk şansımız yok sence neler söylersin?
Bal bal demekle ağız tatlanmaz diyebilir miyiz ?
Aynen kardesim resmen alay ediyorlar bizimle. Ben bu durumdan cok rahatsizim.
2 yil ust uste sampiyon olduk diye bu sene olmasakta olur kafasinda degilim. Malesef cogu Galatasarayli bu kafada, yada Terim takimin icine etse ne olur sonucta 4yildizin 1 yildizi ona ait diye sacma ve akil almaz seyler soyleniyor.
Bu yil sampiyon oluruz eger Terim giderse!
Bu ligin en iyi kadrosu bizde, bilim adami yada dahi olmayan gerek yok bunu gormek icin. Evet kadro planlamasi kotu ama sonucta alt ustu super lig, okadar gozumuzde buyutmeyelim.
1. Takim kotu gidince sucu oyunculara atmakla sampiyon olunmaz.
2. Galatasarayin kaderini Selcuka yatirim yapmakla sampiyon olunmaz.
3. Nagatomo ve Mariano gibi bitik ve futbolu birakmis adamlara guvenip ve cop gibi son gunde linnesi kadro disi birakarak sampiyon olunmaz.
4. Super ligde onde pres ve rakip sahada oynarsan, oyle skora gidersin. Sonucta karsindakiler alt ustu anadolu takimlari, gozunde neden buyutuyorsun? Bakin dandik fb bile sonuca gidebiliyor.
5. Antremanlarda fiziksel olarak takim dogru calisiyormu, oyun plani varmi takimin yada selcuk inanin pasta kesmeleriylemi geciyo antremanlar.
6. Gol yemeden yada dk70 olmadan oyuncu degistirmem kafasiyla sampiyon olamayiz.
7.belhanda, nagatomo ve selcuk kadro disi birakilmali.
1. Terim istifa ederse sampiyon oluruz.
2. Devre arasi onyekuru gibi adam alirsak yeter. Marino yerine linnes ve nagatomo yerine ise omer bayram idare edebilir.
Diyebiliriz.Tadim kacik ustat.Umarim bu mac ozelinde olumlu fikirlerin yoktur?
Hep böyle Terim gitsin minvalinde yazıyorsun Hulusi hocam ama dediklerinin bir çoğu hatta tamamı doğru katılıyorum.
yiğitin twitterı gördün mü
Hep böyle Terim gitsin minvalinde yazıyorsun Hulusi hocam ama dediklerinin bir çoğu hatta tamamı doğru katılıyorum.
yiğitin twitterı gördün mü
beşiktaş ölmüş ağlayanı yok kazanmama ihtimalimiz yok moral bozmayın
Ben böyle düşünemiyorum.Yalnız bu maç özelinde işimizin çok zor olduğuna dair mesajlar görüyorum işimiz aslında zor değil beşiktaş hakikaten rezil bir takım, ben yarın için pek de umutsuz değilim, en kötü beraberlikle döneceğimizi düşünüyorum.
Beraberliği kabul etmiyorum ne demek beraberlik hoca her zaman kazanmak için oynar korkmak bizim genetiğimize ters maça önde pres ile yüksek tempo ile başlamalıyız top bizde olmalı 3. bölgede pas ile tribününde temposunu düşürürüz maç bize döner zaten nzonziye tinercilerin orta sahasını tek başına çökertir.Ben böyle düşünemiyorum.
Beşiktaş rezil takım rezil top oynuyor.
Biz; cidden onlara göre 2 gömlek iyi bir kadromuz var ama rezil top oynuyoruz. Derbilerde ev sahibi her zaman avantajlıdır Fatih hoca yerinde olsam defansif bir oyun koyarım sahaya kalemiz çok şükür güven veriyor. 1 puan için çıkar emre babel andone ile kontra kovalarım. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin oynanan oyun belli 1 maçtada takımın değişeceğini düşünmüyorum.
Yalnız bu maç özelinde işimizin çok zor olduğuna dair mesajlar görüyorum işimiz aslında zor değil beşiktaş hakikaten rezil bir takım, ben yarın için pek de umutsuz değilim, en kötü beraberlikle döneceğimizi düşünüyorum.
Korner vida gol abi 3 kelime ile...Yalnız bu maç özelinde işimizin çok zor olduğuna dair mesajlar görüyorum işimiz aslında zor değil beşiktaş hakikaten rezil bir takım, ben yarın için pek de umutsuz değilim, en kötü beraberlikle döneceğimizi düşünüyorum.
Beraberliği kabul etmiyorum ne demek beraberlik hoca her zaman kazanmak için oynar korkmak bizim genetiğimize ters maça önde pres ile yüksek tempo ile başlamalıyız top bizde olmalı 3. bölgede pas ile tribününde temposunu düşürürüz maç bize döner zaten nzonziye tinercilerin orta sahasını tek başına çökertir.
Beraberliği kabul etmiyorum ne demek beraberlik hoca her zaman kazanmak için oynar korkmak bizim genetiğimize ters maça önde pres ile yüksek tempo ile başlamalıyız top bizde olmalı 3. bölgede pas ile tribününde temposunu düşürürüz maç bize döner zaten nzonziye tinercilerin orta sahasını tek başına çökertir.