Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim
Maçı radyodan dinleyeceğim ve forumdan takip edeceğim inşallah kazanırız.
İlk yarı sonu lig sıralaması tahminim 1.Fener 2.Trabzon 3.Galatasaray Devre arasında Linnes ve Onyekuru takıma döner ve Falcao kendini bulursa bir ihtimal şampiyon oluruz.
Anadolu da deplasman galibiyeti alamiyoruz,derbi de deplasman galibiyeti alirmiyiz hic zannetmiyorum acikcasi
Hakli olarak Teknik heyet elestiriliyor Ama oyuncularin da artik kendilerine ceki düzen vermeleri gerekiyor,daha istekli ve coskulu olmak teknik heyetle alakali bir durum degil oyuncu karakteri ile alakali bir durum bu
Umarim oyuncular saglam bir karakter sahaya yansitirlar
Mactan once fatih terime laf soylemeyin o bizim gururumuz diyenler besiktas macindan sonra hocaya yuzlerce hakaret ve kufur yagdiracaklar adim gibi eminim.ben olasi malubiyetten once soyluyorum. galatasarayin her maci kazanmasini isterim ama fatih terimin gitmesini cunku bu sene takima ne oynattigi belli degil artik miladini doldurdu sahadaki kotu oyunu goremiyor oyunu okuyamiyor.
Beinconnectten iki saniye geriden gelerek izleyecez mecburen evde olmadigim icin umarim yakinlarda seyreden.baskasi olmaz,zira top Musleradayken gool diye ses duymak hos olmuyor
Gerçekleri göremediğimiz müddetçe bizden hiçbir halt olmaz.
Kadronun süper olup sadece terimi suçlu bulanlar sizinde terimden farkınız yok yahu...
kadroya bakalım..
taraftarın büyük çoğunluğunun hem fikir olduğu beklerin yetersiz olduğu.Değişmesi gerektiği..
stperlerden marcaonun yetersiz oluşu..liyundama o bonservisi ne kadar hakediyor tartışılır.
Seri şu haliyle hangi orta sahadan iyi. Şu haliyle dedim şimdi tam hazır değil falan diyenler olur ki bence bu adam net yetersiz.
belhanda çöp.Bizim taraftar bu adama iyi sabretti.Bu adam fb veya bjkde olsaydı o taraftarlar buna top oynatmazdı.Başımızda fenerli bir casus olsa anlaşılır diye oynatmazdı.
Babel şu gösterdiği performansla bu ligde kaç kanat oyuncusundan üstün.Bizde yedek oynaması gereken adam kurtarıcımız.Sizin planlamanız batsın.
feg kalite olarak ligin bir kaç en iyi kanat oyuncularından.Ama istikrar yok.diğerleri gibi ismi var ama cismi yok.
falcao ligin en kaliteli forveti.fegde olduğu gibi ismi var ama cismi yok. oynadığı maçlarda gösterdiği performans benim için hayal kırıklılığı.Transferini falan doğru bulanlardanım.ne yazıkki sakatlanma riskinden dolayı kendisini çok fazla zorlayamıyor..
Şu takımda muslera ve nzonzi dışında şu oyunculardan çok net üstün diyeceğimiz bir adam yok.
Bütün yetersizlikleri geçtim.Birde kadro inanılmaz ağır adamlardan oluşturulmuş.
burada transfer dönemi bas bas bağırırken iş bilmez taraftar laf sokmaya çalışıyordu.
Yahu bir takım kötü oynayabilir.Bir şekilde bir iki tık oyunu yukarıya çekersin gene şampiyonluk şansın olur.
Ama biz anormal kötü oynuyoruz.Avrupada gol atamamışız,Ligde attığımız gol sayısı rezillik. Yok şampiyonlar liginde az yemişiz falan.Kandırmayın kendinizi..İki maçta bir düzüne gol yemediğimize dua edelim.Bunları düzeltmek hocayı falan aşar.Hocanın en büyük suçu transfer döneminde başlıyor.Bu kadro yapısında bozukluk var.
bu maç her sonuca açık. bjk aşırı kötü deniliyorya bence aramızda pek bir fark yok.
hazır mıyız Terim'in evladından vazgeçmediği rezil bekleri sahaya sürdüğü rezil ötesi futbolla pozisyona bile giremeden ligin bizden sonra en berbat takımından fark yemeye ?
İki aşırı kötü takımın mücadelesi olacak. Ev sahibi takım seyirci ve hakem avantajıyla bir adım önde bana göre. Büyük beklentilere girmemek lazım bizim için en iyi skor 0-0 olur tahminen
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.