- 6 Eylül 2014
- 83.161
- 56.752
- 4.283
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inş.Yoo en kolay macimiz olur trabzon @Uğur İz
Aga gecen sene feg ile birlikte kanatta oynadiklari hic bi macta varlik gosteremedik diger kanata hizli biri olursa belki o zaman gormek lazim Babeli ama Bebel agir takimi daha da agirlastirir.diagne'den beter olsa bile kanat için eldeki en iyi adam.
Aga gecen feg ile birlikte kanatta oynadiklari hic bi macta varlik gosteremedik diger kanata hizli biri olursa belki o zaman gormek lazim Babeli ama Bebel agir takimi daha da agirlastirir.
Duzeltim evetKanat oynadığı Erzurum,Ankara ve sonradan girdiği Kasımpaşa maçlarında iyi oynadı. Geçen dediğin geçen sezon mu?
Duzeltim evet
Karagümrük macinin ozetine baktim ve bizim takimin en buyuk sorununun bitiricilik oldugunu gordum. Transferde bitiren adam alsinlar.
Hepsi son vurus ozurlu.
Iyi takimda herkes iyi oynar. 10 mio bonservis + 3.x maas alan adamsin. Sonradan girip 10 top kayibi yapiyorsun bu neSenin de takintin biktirdi artik aga sorunumuz sanki Belhanfa iyi takimda iyi oynuyor kotu takimda kotu oynuyor sanki butun sorunlar Belhandanin olmamasiyla cozuluyor.Hadi eskiden gol atmiyordu bu sene onemli maclarda cikti kilit acan golleride atti .Oynasin veya oynamasin demiyorum da bu kadar takinti fazla
Dedigim gibi gelip gecici performans bence Bem kendisine guvenmiyorum yavas adama gene hic guvenmiyorumgeçen sezon kabul ama bu sezon dediğim maçlarda iyi oynamadı mı?
Mete kalkavan mi
göztepe gecen macta yenildi bu maca baskılı baslarlar en buyuk eksımız ise basımızda hoca yok
ÖfkelisinIsterlerse kapansinlar biz yinede zorlancaz.