⚽ SL 20/21 H:14 | Galatasaray 3-1 Göztepe | MS | 22 Aralık

Aga gecen feg ile birlikte kanatta oynadiklari hic bi macta varlik gosteremedik diger kanata hizli biri olursa belki o zaman gormek lazim Babeli ama Bebel agir takimi daha da agirlastirir.

Kanat oynadığı Erzurum,Ankara ve sonradan girdiği Kasımpaşa maçlarında iyi oynadı. Geçen dediğin geçen sezon mu?

Karagümrük macinin ozetine baktim ve bizim takimin en buyuk sorununun bitiricilik oldugunu gordum. Transferde bitiren adam alsinlar.

Hepsi son vurus ozurlu.

Senin de takintin biktirdi artik aga sorunumuz sanki Belhanfa iyi takimda iyi oynuyor kotu takimda kotu oynuyor sanki butun sorunlar Belhandanin olmamasiyla cozuluyor.Hadi eskiden gol atmiyordu bu sene onemli maclarda cikti kilit acan golleride atti .Oynasin veya oynamasin demiyorum da bu kadar takinti fazla
Iyi takimda herkes iyi oynar. 10 mio bonservis + 3.x maas alan adamsin. Sonradan girip 10 top kayibi yapiyorsun bu ne

Alparslan Öztürk sakat, kaleci İrfan Can corona ve ayrıca 2 coronalı daha var onları bilmiyorum açıklandı mı acaba?

göztepe gecen macta yenildi bu maca baskılı baslarlar en buyuk eksımız ise basımızda hoca yok

Geri
Üst Alt