SL 20/21 H:15 | Beşiktaş 3-0 Sivasspor | MS | 28 Aralık

Nerdeyse istisnasız her maç hakem konuşan Rıza'nun, bu maç nedense ılımlı olası tutmuş...

Biz sizin ciğerinizi biliyoruz ciğerinizi...

"Hakemler de insandır, hata yapabilirler." vol2.

En güzel cevabı yine Mayıs'da Galatasaray ve Fatih Terim'den alacaksınız.

Kimsenin lehine birşey çevirdiğim yok. Nasıl görmek istiyorsak öyle görüyoruz. Pozisyon pozisyon

Eminmisin izlemdiğimden. Bence izlediğim hatta fazla izlediğim için senin gibi düşünmüyorum. Başka ligleride izliyorum o yüzden burada ki saçmalıklara dayanamıyorum. Maç izlemesem herhalde sana 5 hafta önceki maçın pozisyonu hatırlayıp sana izlemeni önermem. Neyse iyi akşamlar kafamı bunlarla yormaya gerek yok.

avrupa maçlarından bahsetmiyorum. ligdeki diğer maçların izlenmesinden bahsediyorum.

işte senin gibi düşünen yöneticiler olduğu zaman başta çok büyük sıkıntı..Hatta şu an bu tarz yöneticiler mevcut hakemler ağzmıza ediyor kimsenin sesi çıkmıyor.

iyi akşamlar..

Sus lan mi. Nasil hakemlik yapiyor bu it
Sadece buna özel değil ki;

Nerdeyse bütün hakemler; Anadolu takımlarının başta yerli oyuncuları olmak üzere tüm oyuncularına bu şekilde davranıyor.

Hakemlerin tavırlarını ve dudak hareketleini Azıcık dikkatli izleseniz eğer çoğunun "' lan'li lun'lu " konuştuğunu hatta küfür bile ettiğini görrüsunüz.

Hatta Aydınus gibi kendini üstün gören hakemler oyuncuların üstüne yürüyerek gözlerinin içine Bakarak kart gösteriyorlar ki; oyuncu karşılık versin ikinciyi göstersinler.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Ne oynadi lan. Kufretmeyecegim. Hakediyor ana hayir. @Can Özbek i cagirin bana
aLLah aLLah aLLah saLdıR memiKtaş
< ̄`ヽ、      / ̄>
 ゝ、  \ /⌒ヽ,ノ  /´
   ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) /
     >     ,ノ
     ∠_,,,/´”
KupaLarı bizim İçiN KaLdır MemiktaŞ

avrupa maçlarından bahsetmiyorum. ligdeki diğer maçların izlenmesinden bahsediyorum.

işte senin gibi düşünen yöneticiler olduğu zaman başta çok büyük sıkıntı..Hatta şu an bu tarz yöneticiler mevcut hakemler ağzmıza ediyor kimsenin sesi çıkmıyor.

iyi akşamlar..
Yav nasıl hakemler ağzımıza ediyor. Zaten her sene başı bu hakemlerle şampiyon olmayız diyor bizim taraftar ama biz şampiyon oluyoruz. Tabi diğer takım taraftarlarına sorsan biz hakemler sayesinde şampiyonuz. Nasıl oluyor bu iş anlamıyorum. Sen futbolunu oyna gerisi hikaye. Bu sefer gerçekten iyi akşamlar.

Yav nasıl hakemler ağzımıza ediyor. Zaten her sene başı bu hakemlerle şampiyon olmayız diyor bizim taraftar ama biz şampiyon oluyoruz. Tabi diğer takım taraftarlarına sorsan biz hakemler sayesinde şampiyonuz. Nasıl oluyor bu iş anlamıyorum. Sen futbolunu oyna gerisi hikaye. Bu sefer gerçekten iyi akşamlar.

Basaksehir oynadi futbolunu gorduk gerisini

Bu başakşehir bizim geçen sene hükümet ve hakemler sayesinde şampiyon oldu dediğimiz başakşehir mi? Ne garip değil mi hükümette aynı hakemlerde aynı. Eğer senin dediğin mantıkla gitsek son yıllarda en çok biz şampiyon olduk. O zaman millette bizim şampiyonluğumuza laf eder durur. Bene hala futboldan yanayım siz nasıl mutlu oluyorsanız öyle takılın.

Bunlar durumun ciddiyetinin farkında değiller.
fbjk federasyon ve kurullarında çok ciddi baskılar yapıyor.Medyada bakın spor yorumcularının çoğu bunlardan.birde bjk yöneticisi spor yorumcuları bjkyi iyi savunamıyor diyordu.Yani bizim söylememiz gereken şeyleri bunlar söylüyor.Yani o derece zayıfız bu noktada.Bak medyaya tugay,hıncal,ayhan hep sözde Galatasaraylılar..Bence sözde bile değiller.Bunları bilerek seçiyorlar.

Adamlar her maç kollanırken bizim en son trabzon maçında bir penaltı birr kırmızı kart güme gitti.

Bu başakşehir bizim geçen sene hükümet ve hakemler sayesinde şampiyon oldu dediğimiz başakşehir mi? Ne garip değil mi hükümette aynı hakemlerde aynı. Eğer senin dediğin mantıkla gitsek son yıllarda en çok biz şampiyon olduk. O zaman millette bizim şampiyonluğumuza laf eder durur. Bene hala futboldan yanayım siz nasıl mutlu oluyorsanız öyle takılın.

Katilmiyirum ama saygi duyarim renktas. Iyi aksamlar

İtlik yapma lan Rıza. İtlik yapma.

Kendi topçusuna kızıyormuş kırmızı için. Top çıkmış ama hakemler hata yapabilirmiş. Köpek bunlar

Geri
Üst Alt