Trabzon da duran topta hugo yu tut wakayeme önlem al tamam ben bugünki maçta bizim takımı favori görüyorum karagümrük trabzondan çok daha iyi bir takım

Yusuf Yazıcı belası yüzünden yıllardır sıkıntı yaşadık, belki bu sefer kazanırız.

trabzonu yıllardır ilk defa bu kadar kötü yakaladık ama biz ne kadar iyiyiz o da meçhul

Cagne'nin oynamasi icin sebep yoktu yazmistim ama zaten kadroda yokmus. Insallah Falcao ile oynamaz. Tabi Rize maci gibi oynarsak biraz da olsa katkisi olur. Yine de Ogulcan ile baslanmali. Aslinda aklimda Belhanda'yi da kesmek olmasina ragmen takimda oyuncu yok anasini satayim. O bolgede top kaybi yapmadigimiz zaman gercekten guzel oynuyoruz

djanini kesin 1 gol atar,vitor hugo,marlon bunlar da gol ya da asist yapabilir.abdulkadir ve baker skora katkıda bulunabilir.nwakame garanti asist veya gol yapar.bizle ilgili yazacak bişey yok

bir tek feghoulinin günü olmaz,oysaki dogum günü

arda turan trabzona hiç gol atmamış,asisti de yok.falcao ise çöp.belhanda ise yine yaprak kurek vazifesi görür

sergen bey napıyosunuz
sabah gördüğüm ruyada guya djanini gol atmıs önceden,1-0 yeniyodu trabzon,sonra ben macı actım ve ikinci golü attılar ama stoper huseyin faul yaptıgı gerekçesiyle gol sayılmadı.ilkyarının 20,25.dkikasıydı ama devamını görmedim maçın.bu saftirik ruya cıkar herhalde,diğer ruyam bana kalsın

Geri
Üst Alt