Takımın gole en yakın ismi idmana çıkmış çok şükür. Babel olmayınca kaleye gidemiyoruz anca ilk gol penaltı felan olursa açabiliyoruz. Neyse en azından yedekten de olsa girecektir oyuna

Okan
Linnes.. Luyindama.. Donk.. Saracchi
Belhanda.. Taylan.. Akbaba
Oğulcan.. Diagne.. Kerem

Akbaba da son şansını değerlendirir umarım. Sol kanatta değilde orta alanda hücuma dönük olarak oynar umarım.

kayseri-bjk maçı gibi 70-80 den sonra gol atabilirsek alırız. ama oyuncu grubu 70-80 sonrası maç alacak performansta değil. arda cezalı değilse 2. yarı girmeli oyuna. arda yoksa aynı şekilde belhanda, feghouili 2. yarı girmeli.

Arda Kardeşler olmuş hakem Konya maçı için, yarın banko kırmızı yeriz.

Okadar eksikle maci kazanmamiz mucize olur. Beraberlik de fena olmaz ama tahminim kaybederiz

Okan
Linnes Donk Luyindama Saracchi
Taylan
Oğulcan Belhanda Ömer Kerem
Diagne

Bu kadro çıkmalı son maçta Akbaba'yı oyuna bile almadı umarım oynatmaz. 1 points süper olur

Son düzenleme:
Biz kesin s.çtık dediğimiz maçları alıp , rehavete girip kolay maç olur dediğimizde puan kaybeden bir takımız.

Konya maçından ziyade , Gençler maçından çekiniyorum ben açıkçası.

takımımızı karşılamaya gidiyorum
heyya heyya
cimbom gassaray

Aşırı zor maç. 1 puan fena olmaz.

---------------------Okan---------------------

-Linnes-----Luyindama----Donk------Saraçi-

----------------------Taylan--------------------
------------Belhanda---------Ömer------------

---Oğulcan--------Diagne--------Taşdemir--

Taşdemir'in sol ön alışkanlığı var ya da Saraçi önde oynayabilir. Kerem hazır değil. Ama hoca Akbaba'yı oynatır.

Tabiki Akbaba oynamalı.. Yazdığın kadroda iş yapacak adam yok. Akbaba'nın ölüsü bile bunlardan daha çok katkı sağlar.

Diagne bu maçta oynasın.. Tek iyi yaptığı iş penaltı almak.. Belki o şekilde buluruz golu..

Feghouli olmadan her şey zor.
Trabzon deplasmaninda Feghouli ciktiktan sonra iki gol attik. Bu sezon izledigimiz Feghouli’nin gecen sezondan farki yok. Bu sezon sadece 1 golu var. Oyun gorusu iyi kabul zaman zaman pas oyununda 2. ve 3. bolgede katki sagliyor dogru ama performansi benim icin tatmin edici degil. Oyun akli oldugu icin degerli oluyor sadece.

Trabzon deplasmaninda Feghouli ciktiktan sonra iki gol attik. Bu sezon izledigimiz Feghouli’nin gecen sezondan farki yok. Bu sezon sadece 1 golu var. Oyun gorusu iyi kabul zaman zaman pas oyununda 2. ve 3. bolgede katki sagliyor dogru ama performansi benim icin tatmin edici degil. Oyun akli oldugu icin degerli oluyor sadece.
Bize gereken zaten futbol aklı.

Geri
Üst Alt