Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.440
- 49.825
- 3.133
4:10-4:24 arasıarkadaşlar ne maçı saçmalamayın
[OnePlus 8 Pro] telefonumdan GSCimbom Mobil uygulaması ile gönderildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4:10-4:24 arasıarkadaşlar ne maçı saçmalamayın
[OnePlus 8 Pro] telefonumdan GSCimbom Mobil uygulaması ile gönderildi
ömer bayram uzaktan zimbalar belki antep maci gibiNasil gol aticaz kafamda kuramiyorum. Kendi kalelerine atsalar da 3 puan alip dönsek.
Kerem Akturoglu'ndan Aydın Yılmaz vari sürpriz bir gol,Emre Akbaba'nin şansının tuttuğu nadir takımlardan, genelde sağ beklerin gol attığı ilginç bir deplasman ve klasik duran top yan top Donk!Nasil gol aticaz kafamda kuramiyorum. Kendi kalelerine atsalar da 3 puan alip dönsek.
luyindamanin kafasina bi top atsalar belki gol olurKerem Akturoglu'ndan Aydın Yılmaz vari sürpriz bir gol,Emre Akbaba'nin şansının tuttuğu nadir takımlardan, genelde sağ beklerin gol attığı ilginç bir deplasman ve klasik duran top yan top Donk!
yav atiyolar hirbo kafa vurmayi falan bilmiyo yaluyindamanin kafasina bi top atsalar belki gol olur
Bı zahmet duran top çalışsalar olacak da...luyindamanin kafasina bi top atsalar belki gol olur
Yeni yılın ilk çalışma gününde bana fazla mesai kitlediler, maçı izleyemeyeceğim ne yazık ki.
sent via GSC
Maçın ilk yarısını yine çöpe atacaz gibi duruyor. Ikinci yari nolur bilmem.Yaptığımız tüm saçma puan kayıplarını Beşiktaş ve Fener'i yenen Konya'yı yenerek telafi etmeliyiz.
Daha oynayacağımız toplam maç sayısının yarısına bile ulaşmadık. 1 maçla nasıl şampiyonluktan kopuyoruz anlamadımYüzde 99 bu macta sampiyonluktan kopacagiz
Apo gibi insanlar oldugu sürece gelecek sezon da ayni seyler yasanacaktir
Ocakin ortasina geldik hala bir transfer yok
Ocak sonu dedim sizlere
Malesef yine hakli ciktik
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Psikolojik olarak cok kirilgan bir takimizDaha oynayacağımız toplam maç sayısının yarısına bile ulaşmadık. 1 maçla nasıl şampiyonluktan kopuyoruz anlamadım
Takımın 1.5 senedir kafa golü, duran top golü yok. Ne boka antreman yapıyorlar anlamıyorum ki