Nasil gol aticaz kafamda kuramiyorum. Kendi kalelerine atsalar da 3 puan alip dönsek.
Kerem Akturoglu'ndan Aydın Yılmaz vari sürpriz bir gol,Emre Akbaba'nin şansının tuttuğu nadir takımlardan, genelde sağ beklerin gol attığı ilginç bir deplasman ve klasik duran top yan top Donk!

Kerem Akturoglu'ndan Aydın Yılmaz vari sürpriz bir gol,Emre Akbaba'nin şansının tuttuğu nadir takımlardan, genelde sağ beklerin gol attığı ilginç bir deplasman ve klasik duran top yan top Donk!
luyindamanin kafasina bi top atsalar belki gol olur

Yeni yılın ilk çalışma gününde bana fazla mesai kitlediler, maçı izleyemeyeceğim ne yazık ki.

sent via GSC

Son düzenleme:
Yaptığımız tüm saçma puan kayıplarını Beşiktaş ve Fener'i yenen Konya'yı yenerek telafi etmeliyiz.

4321 oynayacagimizi dusunuyorum, hucum hatti Akbaba-Diagne-Ogulcan olur ayni Rize macinda oldugu gibi. Feghouli’nin yerine Belhanda, Emre Kilinc’in yerine Omer Bayram.

Yüzde 99 bu macta sampiyonluktan kopacagiz
Apo gibi insanlar oldugu sürece gelecek sezon da ayni seyler yasanacaktir
Ocakin ortasina geldik hala bir transfer yok
Ocak sonu dedim sizlere
Malesef yine hakli ciktik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Yüzde 99 bu macta sampiyonluktan kopacagiz
Apo gibi insanlar oldugu sürece gelecek sezon da ayni seyler yasanacaktir
Ocakin ortasina geldik hala bir transfer yok
Ocak sonu dedim sizlere
Malesef yine hakli ciktik

Daha oynayacağımız toplam maç sayısının yarısına bile ulaşmadık. 1 maçla nasıl şampiyonluktan kopuyoruz anlamadım

Daha oynayacağımız toplam maç sayısının yarısına bile ulaşmadık. 1 maçla nasıl şampiyonluktan kopuyoruz anlamadım
Psikolojik olarak cok kirilgan bir takimiz
Bu maci kabettigin an önündeki zorlu maclara cok daha stesli cikacaksin
Sirayla bjk basak ve fbyle oynayacaksin
Puan farkiyla gidersen oralardan zaten cikamazsin
Beraberlik bile yetmez

Abdulkerim-Ahmet-Ugur Demirok 3lusu birlikte oynarsa bizim forvette oynayan herif buhar olur gibime geliyor.

Geri
Üst Alt