Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.750
- 21.801
- 2.783
Saglik ekibi cikarip sapliyor o sokla cikip oynuyorlar hep boyle dusunmusumdurigneyle oynamak nedir? ne iğnesi bu? ağrıkesici mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saglik ekibi cikarip sapliyor o sokla cikip oynuyorlar hep boyle dusunmusumdurigneyle oynamak nedir? ne iğnesi bu? ağrıkesici mi?
Muhtemelen ağrı kesici/uyuşturucuigneyle oynamak nedir? ne iğnesi bu? ağrıkesici mi?
köpek gibi korkuyorlar işte. VAR geldiği için artık ellerini kollarını sallaya sallaya tetikçilerine istediği herşeyi yaptıramıyorlar.bizde de feg ve f.des yok hiç konuşulmuyor. Ne gündem yaptı korkak fbliler be!!

Mantıklı. Kanatlar hızlı, orta teknik.11 bu şekilde olur
------------muslera------------
yedlin--donk--marcao--saracchi
-------------taylan------------
oğulcan--belhanda--arda--henry
----------muhammed----------
Sağ kanat için çok düşündüm; Babel yavaş kalacak, temposu orayı kaldırmıyor. Kerem hamle oyuncusu olacaktır. Feghouli sakat. Halil çok yeni ve ne vereceği belirsiz.Mantıklı. Kanatlar hızlı, orta teknik.
A spor heaKadıköy'de 4-4 bitip penaltılar ile evlendiğmi kupa maçının özetini izledim şimdi böyle bir şey olamaz.
Her penaltı kullandığımız da ; Rüştü, ABARTISIZ 2 metre öne açılarak penaltı kurtarmış böyle bir şey olamaz yakomedi gibiydi istisnasız her penaltı da 2 metre öne atlıyor.
Garibim Tafarel çizgide durarak kurtaramaya çalışıyor![]()

Güzel dizi manyak eder biraz ama. Sonunu getiremedim.ben dark dizisine basladim dün
sirf derbiye kadar oyalanmak icin her seyi deniyoruz
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Daha 3 bölüm baktimGüzel dizi manyak eder biraz ama. Sonunu getiremedim.
GSC Mobile App
Adam sakat ya sırf psikolojik olarak ekside olmamak için saklıyorlar i*neler.gustavo bugün ölse ve morga kaldirilsa, yarin yine cikip 90dk oynar
fbnin ezik oyunlarina gelmeyin
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk