igneyle oynamak nedir? ne iğnesi bu? ağrıkesici mi?
Muhtemelen ağrı kesici/uyuşturucu
Hakan şükür zamanında sakat ve iğne ile oynuyor, manyak bir kafa golü atıyor ve çok yükseğe zıplıyor golden sonra bir röportajda bu kadar yükseğe zıplamasını iğneye bağlamış.
Bahse konu gol videoda var 1.10 da da sıçrayışı iğneye bağlıyor.

Son düzenleme:
bizde de feg ve f.des yok hiç konuşulmuyor. Ne gündem yaptı korkak fbliler be!!
köpek gibi korkuyorlar işte. VAR geldiği için artık ellerini kollarını sallaya sallaya tetikçilerine istediği herşeyi yaptıramıyorlar.

feghouliye gol öncesi yapılan faul, hasan alinin voleybol oynaması, linnesin göğsüne ölüm vuruşu, musleraya verdikleri penaltı, valbuenanın taçtan asist yapması... bu hakemlerle geçen 20 senede VAR yokken neler yaptı allah bilir bu tescilli şikeciler..

Mantıklı. Kanatlar hızlı, orta teknik.
Sağ kanat için çok düşündüm; Babel yavaş kalacak, temposu orayı kaldırmıyor. Kerem hamle oyuncusu olacaktır. Feghouli sakat. Halil çok yeni ve ne vereceği belirsiz.

En sağlamı Oğulcan olacaktır. Hem hızlı hem yardıma geliyor.

Kerem oynamayacaksa sağda Oğulcan oynamalı

Gustavo koronavirüsü atlattığı günün ertesi 90 dakika forma giydi. Maçta oynamak istiyor. İğne yapıldı ve ödeme müdahale edildi ama hala net bir iyileşme belirtisi olmadı. Bugün de son antrenmanda takımla birlikte taktik idmanda yer almadı. Gustavo olduğu için net konuşmayacağım.

dedigim gibi igne yapildi ..

Uykut tutmuyor fenere koymadıkca.

Eski maçları izlemeye başladım, sabaha kadar devam.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kadıköy'de 4-4 bitip penaltılar ile evlendiğmi kupa maçının özetini izledim şimdi böyle bir şey olamaz.

Her penaltı kullandığımız da ; Rüştü, ABARTISIZ 2 metre öne açılarak penaltı kurtarmış böyle bir şey olamaz ya :) komedi gibiydi istisnasız her penaltı da 2 metre öne atlıyor.
Garibim Tafarel çizgide durarak kurtaramaya çalışıyor :(

Kadıköy'de 4-4 bitip penaltılar ile evlendiğmi kupa maçının özetini izledim şimdi böyle bir şey olamaz.

Her penaltı kullandığımız da ; Rüştü, ABARTISIZ 2 metre öne açılarak penaltı kurtarmış böyle bir şey olamaz ya :) komedi gibiydi istisnasız her penaltı da 2 metre öne atlıyor.
Garibim Tafarel çizgide durarak kurtaramaya çalışıyor :(
A spor hea

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben dark dizisine basladim dün
sirf derbiye kadar oyalanmak icin her seyi deniyoruz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt