fazla iddialı olmuş.cüneyt yönetiminde son 6 derbide galibiyetimiz yok.4 maglubiyet var.aralık 2018deki besıktas macında 2-3 net penaltımızı vermedi,bjkden 2-3 oyuncuyu da atmadı oyundan.bjknin penaltı golünden önce de en direkt serbest vurus uydurdu.daha gecenki bjk maçında ogulcanın pozisyonda,avantaja bırakmayıp bizi golden etti,rosieri atmadı.diagneye kolayca kırmızı cıkardı.cüney cakır ali palabıyık kadar şaibelidir.istersen daha cok sıralarım cüneytin katlettiği maclarımızı
Sanırım anlatamadım meramımı. Demek istediğim Cüneyt'in yönettiği Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarına baksan onların aleyhine de bir sürü göz göre göre yaptığı hatalar vardır. Bizim lehimize de verdiği kararlar olmuştur. Olmuştur dediğim var yani illa. Fakat Ali Palabıyık'ın bizim lehimize yönettiği maç ya yoktur ya da 1 tane falandır.

Erol topu bize birakip arkayi sağlama almak isteyecektir malum Onyekuru var bizde. Topa sahip olacaksan da orta 3lün ayağı iyi, pas hakimiyeti olan oyuncular olmali. Taylan ve Belhanda banko oynayacaktir 3. oyuncu da Arda olmali hem Etebo’da hem Kılınç’tan daha iyi çünkü bu konuda.

11-13 oynayacağız Allah yardımcımız olsun

Fb tahminlerden daha defansif bir kadro ile çıkabilir sol bekte novak gustavonun yerinde lemos çıkarsa şaşırmam erolun ilk amacı yenilmemek olacak çünkü

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aynen.osai midir nedir yeni aldıkları kanat. onu da oynatmaz geriye düşmedikçe.çift forvet bekliyorum ama sürekli uzun oynayacaktır ceza sahamızın içine.iki ön libero ve bi 8 no düşünür.
Luyi hiçbir türlü başlamaz bence.
Donki orta sahada çok aksıyor.
Ama Mohammedi bekliyorum ben , hava hakimiyeti çok önemli.

luyiyi kendini affettirme maçı olarak oynatabilir terim.bu maç derbi olacağından ve bi önceki derbide aslında gayet iyi oynayıpta son 10 dkk zıçması bize pahalıya patlamış olsada terim kendini bulması hatasını telafi etmesi için oynatabilir.ayrıca duran top konusunda f5 iyi olduğundan dolayı iki uzun sahada olsun isteyebilir luyi donk.

ben luyiye şans verebileceğini düşünüyorum ilk 11 olmasa bile mutlaka oynatacaktır şahsi fikrim

Erol topu bize birakip arkayi sağlama almak isteyecektir malum Onyekuru var bizde. Topa sahip olacaksan da orta 3lün ayağı iyi, pas hakimiyeti olan oyuncular olmali. Taylan ve Belhanda banko oynayacaktir 3. oyuncu da Arda olmali hem Etebo’da hem Kılınç’tan daha iyi çünkü bu konuda.

Büyük çelişki

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin iddaa oranları değişti. Maçın yeni favorisi Galatasaray oldu.

2,10🔺2,30 Fenerbahçe
3,10🔻3,00 Beraberlik
2,40🔻2,25 Galatasaray

Gustavo diye mi

Erol topu bize vermez topu bize verirse Onyekuru'ya atılacak her uzun top pozisyon demek bizim adımıza tıpki 3-1 lik maçtaki gibi Erol bence oyun planını Taylan ve Marcao üzerinden pres yaparak bizi bozmaya çalışacaktır.

IMG_3052.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt