f5 çift forvetle çıkarsa bilinki hakem penaltı çalacak.uzun top oynayacak ceza sahamıza ve f5 bu durumda forvetleri her diyalogta kendini atacak ,böylece hakem penaltı uydurabilecek.yani çift forvet oynarlarsa kesinlikle tek amaç penaltı almak üzere olacaktır

gecen sezon yendiğimiz macta vardaki hakem abdulkadir bitigenmiş,ha ali palabıyık ha bitigen.hepsi aynı bok.kim olursa olsun aleyhimize olacak,en düzgünü bile serefsizleşiyo mac oynanınca

gecen sezon yendiğimiz macta vardaki hakem abdulkadir bitigenmiş,ha ali palabıyık ha bitigen.hepsi aynı bok.kim olursa olsun aleyhimize olacak,en düzgünü bile kahpe oluyo mac oynananınca

her firavuna bir hz. musa her fenerasyona ve fener hakem kuruluna bi collina lazım.collinanın birgün şu tr deki rezil hakemlerin yüzüne tükürdüğünü görseydim harika olurdu

Katılmıyorum. Cüneyt en azından her takıma eyyam yapmıştır geçmişinde. Ama Ali Palabıyık'ın yanında Cüneyt Metin Oktay falan kalır benim nezdimde. O kadar nefret ediyorum ki şu Galatasaray düşmanı Palabıyık'tan.
fazla iddialı olmuş.cüneyt yönetiminde son 6 derbide galibiyetimiz yok.4 maglubiyet var.aralık 2018deki besıktas macında 2-3 net penaltımızı vermedi,bjkden 2-3 oyuncuyu da atmadı oyundan.bjknin penaltı golünden önce de en direkt serbest vurus uydurdu.daha gecenki bjk maçında ogulcanın pozisyonda,avantaja bırakmayıp bizi golden etti,rosieri atmadı.diagneye kolayca kırmızı cıkardı.cüney cakır ali palabıyık kadar şaibelidir.istersen daha cok sıralarım cüneytin katlettiği maclarımızı

Bugün tertemiz goller atıp yenmemiz lazım. Yoksa vardan kırmızı yada penaltı bir tek aleyhinize didik didik olcak. Lehimize olabilecek kararların çoğu es geçilir. Var ofsayt konusunda olsun sert hareketlere ceza olsun yada ceza sahası içindeki hareketler olsun herşeyde direk aleyhimize olcak bu bana göre yüzde yüz belli. Bizim gerçekten çıkıp tertemiz oynamamız lazım.

Bugün tertemiz goller atıp yenmemiz lazım. Yoksa vardan kırmızı yada penaltı bir tek aleyhinize didik didik olcak. Lehimize olabilecek kararların çoğu es geçilir. Var ofsayt konusunda olsun sert hareketlere ceza olsun yada ceza sahası içindeki hareketler olsun herşeyde direk aleyhimize olcak bu bana göre yüzde yüz belli. Bizim gerçekten çıkıp tertemiz oynamamız lazım.

valla renktaş ,ben mustafanın oynatılmasını çok isterim.kuru ve babele indireceği toplara çok fazla ihtiyacımız var.yeterki ofsayta düşmesinler.ayrıca iyi bi penaltıcımız oldu falcaodan sonra.ve sadece kuru ile babele servis yapma dışında adam duran toplarda hakikaten deli manyak bişey.ateş ediyor bildiğin.topa ayakla kafayla tetik basıyor resmen

Geri
Üst Alt