- 2 Nisan 2012
- 43.329
- 22.316
- 2.888
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-1 berabere kalırız gibi geliyor bana.
iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Derbi ile ilgili hislerim
ikisi de aynı bok,cüneyt de felaketCüneyt Çakır'dan korkmuyorum o kadar çünkü Fener'i de yaktığı çok oldu ama Ali Palabıyık net olarak bize düşman.
Katılmıyorum. Cüneyt en azından her takıma eyyam yapmıştır geçmişinde. Ama Ali Palabıyık'ın yanında Cüneyt Metin Oktay falan kalır benim nezdimde. O kadar nefret ediyorum ki şu Galatasaray düşmanı Palabıyık'tan.ikisi de aynı bok,cüneyt de felaket
seri mükkemel oynadı o maç.bence de imkansızImkansiz bence
Keske fegh de olsaydi
Kim savunma yapacak?Aslında feg sağlam olacak
şöyle çıkacaksın
Mohammed
Onye-Belh-Feg-Kerem
gecen sezon yendiğimiz macta vardaki hakem abdulkadir bitigenmiş,ha ali palabıyık ha bitigen.hepsi aynı bok.kim olursa olsun aleyhimize olacak,en düzgünü bile kahpe oluyo mac oynananınca
fazla iddialı olmuş.cüneyt yönetiminde son 6 derbide galibiyetimiz yok.4 maglubiyet var.aralık 2018deki besıktas macında 2-3 net penaltımızı vermedi,bjkden 2-3 oyuncuyu da atmadı oyundan.bjknin penaltı golünden önce de en direkt serbest vurus uydurdu.daha gecenki bjk maçında ogulcanın pozisyonda,avantaja bırakmayıp bizi golden etti,rosieri atmadı.diagneye kolayca kırmızı cıkardı.cüney cakır ali palabıyık kadar şaibelidir.istersen daha cok sıralarım cüneytin katlettiği maclarımızıKatılmıyorum. Cüneyt en azından her takıma eyyam yapmıştır geçmişinde. Ama Ali Palabıyık'ın yanında Cüneyt Metin Oktay falan kalır benim nezdimde. O kadar nefret ediyorum ki şu Galatasaray düşmanı Palabıyık'tan.
Bugün tertemiz goller atıp yenmemiz lazım. Yoksa vardan kırmızı yada penaltı bir tek aleyhinize didik didik olcak. Lehimize olabilecek kararların çoğu es geçilir. Var ofsayt konusunda olsun sert hareketlere ceza olsun yada ceza sahası içindeki hareketler olsun herşeyde direk aleyhimize olcak bu bana göre yüzde yüz belli. Bizim gerçekten çıkıp tertemiz oynamamız lazım.