- 6 Eylül 2014
- 93.934
- 64.727
- 4.608
Aha sızmış
muthis bir 11
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha sızmış
Kadro mimarisi akıyor degil mi renkdaşmuthis bir 11

Gustavo yoksa başka bir çaresi kalmıyor.Yalandır fb o leş kadroyla çıkmaz. Sosaya doping versen bile oynayamaz adam mental olarak bitmiş
2 yil oldu.iyi geliyorAntidepresan sürekli mi kullaniyorsun ?
+1 bende bir aile ziyaretinde fenerlilerin icinde seyretmiştimBen 2011'den beri fenerli ailemin (dayılarım, kuzenlerim, vs vs ) arasında tek Gsli olarak izledim derbileri. Hep yenmek isteyerek giderdim kadıköy maçlarına çok heyecanlanırdım olmazdı üzülürdüm çocuğuz tabi. Geçen sene bekleyişim gerçekleşti ve tek Gsli ben sevindim o maçtahepsi üzgün tabi yani bağlayacağım yer şu an hiç heyecanlı değilim eskisi gibi rahatım takımıma güveniyorum olmazsa da son değil. Ne güzelmiş lan böyle stres yok. Tabii derbi heyecanı ayrı o heyecan ayrı.
erol bulut mimar sinandan sonra en iyi mimaridirKadro mimarisi akıyor degil mi renkdaş![]()
Babel her türlü oynar kapanan savunmaya karşı uzaktan şutlara ihtiyaç duyacağız
Kim oynayacak ondan başka? Adam yok.Yalandır fb o leş kadroyla çıkmaz. Sosaya doping versen bile oynayamaz adam mental olarak bitmiş