Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.736
- 101.914
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten bunlardan başka seçenekleri yok. kadroları leş. biz galibiyete bir adım daha yakınız ama derbilerde kadro kalitesinin hiç önemi yok. ne kadrolar ne kadrolardan puan-puanlar aldı bugüne kadar.
Aha sızmış
Kim oynayacak ondan başka? Adam yok.
E. Akbaba & Etebo orta sahası mı ? var bir hayalimiz ...Bence bu maçta Terim'in kadrodaki sürprizi e.akbaba olacaktır.
Arda Akbaba Donk üçlü orta sahası mı yoksa?E. Akbaba & Etebo orta sahası mı ? var bir hayalimiz ...
E. Akbaba & Etebo orta sahası mı ? var bir hayalimiz ...
Bence bu maçta Terim'in kadrodaki sürprizi e.akbaba olacaktır.
Akbaba'nın Galatasaray ile antrenmanlara çıkması bile büyük skandal. Bir an önce defolmalı
Akbaba'nın Galatasaray ile antrenmanlara çıkması bile büyük skandal. Bir an önce defolmalı
Gustavonun olup olmaması arası çok şey değişiyor renkdaş.zaten bunlardan başka seçenekleri yok. kadroları leş. biz galibiyete bir adım daha yakınız ama derbilerde kadro kalitesinin hiç önemi yok. ne kadrolar ne kadrolardan puan-puanlar aldı bugüne kadar.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ozan oynargustavo'nuj yerinde sosa oynarsa yok ederiz![]()
gustavo'nuj yerinde sosa oynarsa yok ederiz![]()
ozan oynar
memeli canlıları sever miyiz kank?ozan oynar
Mhyozan yerine kim oynuyacak
Sosayla başlarlar.ozan yerine kim oynuyacak
Meme kırmızı çizgimiz knkmemeli canlıları sever miyiz kank?
ben de gustavo olmadığından dolayı leş diyorum zaten. yoksa irfan, gustavo oynayabilecek olsalar orta sahaları gayet iyi olur. gustavo onların bel kemiğiGustavonun olup olmaması arası çok şey değişiyor renkdaş.
Gustavo olduğunda Ozan önde basıyor , bir önceki derbide olduğu gibi.
Ama Gustavo yoksa çok baskı yiyorlar.
Tabi dediğin gibi derbi başlayınca hersey farklı oluyor , hesaplar boşa cikiyor doğru