Bu mohamed oyuna girdikten sonra durmadı paso pres yaptı. Acaba diyorum ilk maçı olduğu içim gaza mı geldi yoksa genel karakterinde mi var acaba çocuğun pres yapmak?

Genelde hep gollerini felan izlediğimiz için genel oyun yapısını çözemiyoruz tabi.

İnşallah yeni bi hakan şükür kazanmışızdır

Nando
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Babel Gedson Arda/belhanda Onye
Mohamed

en mantiklisi geldi bana

muslera
yedlin-donk-marcao-sarachi

taylan -gedson

feghouli - belhanda-onyekuru

mostafa

arda mutlaka oynamalı özellikle feghouli yoksa

gedsonda oynamalı bence cünkü bu maclarda erken gol önemli gol yedıkten sonra atması daha zor

Bu mohamed oyuna girdikten sonra durmadı paso pres yaptı. Acaba diyorum ilk maçı olduğu içim gaza mı geldi yoksa genel karakterinde mi var acaba çocuğun pres yapmak?

Genelde hep gollerini felan izlediğimiz için genel oyun yapısını çözemiyoruz tabi.

İnşallah yeni bi hakan şükür kazanmışızdır

bu durumu dün de belirttim. Overpacing konusunda temkinli bu cok önemli bir özellik. Mesela Haalandin maclarini izleyin. Pres konusunda nerde ne zaman yapacagini cok iyi biliyor. Rakibin kolay kolay oyun kurmasini engelliyor ama ayni anda gereksiz pres de yapmiyor. Kanat ve arkasindaki merkez oyuncularini bu konuda yönlendirebilir ise cok ama cok isimize yarayacak bir oyuncu olacak sistemimizde.

Erol Kocaman 11 kişi defans yapıp kontra, duran top,karambol, penaltı kovalayacak yine. Bir penaltıları garanti zaten.
Bu oyun tarzı da bizi en çok zorlayan şey. Yediğimiz kontralarda çok zorlanıyoruz. Rakip duran toplar hep tehlikeli. Sağ tarafımız kötü. Marcao kart tehlikesi var sürekli. Zaten çok futbol konuşmanın anlamı yok. Mhk, Nihat maçı fenerbahçelerine hediye edecektir.

fb rezalet oyunlarla büyük bir seri yaptı, bunlara bir koyarsak büyük bir mağlubiyet serisine girebilirler.

Gustavo umarım yetişmez. Adamları tek başına ayakta tutuyor. O çıktıktan sonra hatay oyunu tek kaleye çevirdi. Zaten pelkas ve İrfan yok, gustavo da oynamazsa ozan - mert hakan - özil yapar gibi ve orta sahada çok zayıf kalırlar. Bu maçta orta sahayı alan kazanır. Ben g.fernandes'İn eğer antreman eksiği yok ise ilk 11 başlamasından yanayım. Süratiyle ve tekniğiyle rakibin dengesini bozar.

Gustavo umarım yetişmez. Adamları tek başına ayakta tutuyor. O çıktıktan sonra hatay oyunu tek kaleye çevirdi. Zaten pelkas ve İrfan yok, gustavo da oynamazsa ozan - mert hakan - özil yapar gibi ve orta sahada çok zayıf kalırlar. Bu maçta orta sahayı alan kazanır. Ben g.fernandes'İn eğer antreman eksiği yok ise ilk 11 başlamasından yanayım. Süratiyle ve tekniğiyle rakibin dengesini bozar.
Taylan'da sorun yoktur umarim su mac icin cok cok onemli hele gustavo hiyarida olmayinca

Dün ki maçta ilk yarıda çokça, baskın 6 no eksikliği de hissettik bence. Normalde hep kısa pasla çıkan mert günok bütün aut atışlarını geri pasları crivelliye doldurdu oda rahat rahat hem marcao hem taylandan aldı. Melo veya fernando çapında biraz hava topu hakimiyeti olan bi adam lazım oraya.

Yusuf ne kadar becerebilirdi bilinmez ama hava topu kazanmada ligde başlarda yer alıyordu. İyi olabilir miş sanki bize gelseydi

Bide su cok cok onemli. Gollu beraberlik bile isimize yarayabilir. Lig sonunda ayni puanla bitirirsek sampiyon biz oluyoruz.

Gollu beraberlik veya galibiyet

Ikisinide fitim

Geçen sene Kadıköy'de çok sakin bir oyun vardı. Pasla yormuştuk rakibi ve araya atılan toplarla fişi çekmiştik. Umarım aynı seyirde gider maç.

Erol topu rakibe bırakıyor falan ama hayatta Aykut gibi pozisyon aldıramaz takımına kendi yari sahasında , dün akşam basaklilar resmen her tehlike oluşturabilecek pas yolumuzu kapatarak acayip bir alan savunması yaptılar neyse ki donk sahneye çıktı . Fener öyle bir hata yaparsa komik bir maç olur rahat kazanırız

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatay becerikli olsaydi 4-5 tane atardi bunlara, defanslari berbat ama lider olduklari icin bence maca defans agirlikli basliyacaklar cok dikkatli olmamiz gerek, ilk golü biz atarsak bence hatayin yapamadigini biz cok rahat yapariz.

Geri
Üst Alt