Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
İnşallah Gedson da Yedlin de doğrudan oynar Etebo'ları Linnes'leri izlemek istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene Kadıköy'de çok sakin bir oyun vardı. Pasla yormuştuk rakibi ve araya atılan toplarla fişi çekmiştik. Umarım aynı seyirde gider maç.
f5 in sezon boyunca hakkıyla alacağı maç sayısı 2-3.iki sezondur her maç hakem katkısı almadıkları için süründüler.f5 hayata şike yapmak için gelmiş.bu takımın şike olmadan hiç bi başarıya ulaşacağı asla yoktur.20 yıldır karıköyde kazanamamamızın sebepleri hakemlerdi ve aziz mafyasıydı.adam zaten kendi dedi ben olduğum sürece gs karıköyde galibiyet göremez diye.ben her zaman söylerim adil yönetim olsun 10 maçın 8 i biz kazanır bir beraberlik birde şansız formsuz olduğumuz güne yenilgi alırız.fb rezalet oyunlarla büyük bir seri yaptı, bunlara bir koyarsak büyük bir mağlubiyet serisine girebilirler.
Mohammed 11 başlar.
Yedlin ve Godlini ikinci devre oyuna alır diye düşünüyorum.
şeytan taktik verdiya sert oynayın onyekuruya aynende öyle yaparErol iki sağ bekle çıkar maça Gökhan ve Sangare üst üste oynar![]()
Olsun daha iyisi var bu sene.Seri faktörü orada çok etkiliydi, bu sene o akıcılık yok takımda.
Hoş Gustavo olmazsa hiçbirinin önemi yok.
mostafa varken çakma forve babelle oynamak saçma olur benceBen de tam tersini düşünüyorum. Yedlin ve Gedson 11 başlar, Mohamed sonradan girer.