Nando
Yedlin - Donk - Marcao - Sarrachi
Taylan
Arda - Etebo
Feg - Babel - Onye

Baslar diye tahmin ediyorum

Erolun taktiği belli yav topu bize bırakacağına eminim ani çıkışlarla gol arayacaktır Osayi ve Thiam hızlı oyuncular normalde hoca Luyindama ile başlardı ama dünden sonra Donk banko oynar. Babel yerine net Mostafa oynamalı top bizde olacak en azından orta falan yapma şansımız olur. Linnes sağ bekte devam en kritik maçta Yedlini direkt sahaya atmak sıkıntı çıkarabilir

bence hoca gedsonu oynatır yedlinide oynatır.ikiside primier lig kondisyonu almış oyuncular.bek konusunda neden yedlin derseniz ,hoca hepimizin bildiği üzere hızlı hücum bekleri sever ,linnese göre çok daha hızlı olduğu için yedlini kullanacaktır ,haa şu da olabilir hoca linnesi oynatıp öne geçildiği andada farkı açma adınada sonradan oynatabilir yedlini.yani yedlin yedek olursa sebebi bu olur şahsi fikrim.

benim düşüncem
musli,yedlin,donk,marcao,sarachi,taylan,etebo,gedson,feg,kuru,babel

kudurtucu yönü yüzünden etebo yerine belhandayı oynatabilir mevkisel olarak değil.taylan gedson önlerinde behlanda yapabilir.bu sezona kadar büyük prenss belhandaydı şimdi küçük prenss oldu büyük prenss arda oldu.10 no pozisyonuna ardayı oynatırsa belhanda olmaz taylan gedson önlerinde arda olur.

ben yinede üstteki 11 i dengeli olacağından sahaya süreceğini düşünüyorum

yeniler bence de 11 baslayacak. yerlerinde kullandığı mevcut oyuncular cok yetersiz. ne kadar kötü olabilir ki alışmamış yenilerin sahada olması?

Bu maç herkesin görevi olacağı bir maç hocam büyük maçları iyi çizer onlar sadece defans yapmaya çalışacak :LOL:

Mohammed 11 başlar.
Yedlin ve Godlini ikinci devre oyuna alır diye düşünüyorum.

fb rezalet oyunlarla büyük bir seri yaptı, bunlara bir koyarsak büyük bir mağlubiyet serisine girebilirler.
f5 in sezon boyunca hakkıyla alacağı maç sayısı 2-3.iki sezondur her maç hakem katkısı almadıkları için süründüler.f5 hayata şike yapmak için gelmiş.bu takımın şike olmadan hiç bi başarıya ulaşacağı asla yoktur.20 yıldır karıköyde kazanamamamızın sebepleri hakemlerdi ve aziz mafyasıydı.adam zaten kendi dedi ben olduğum sürece gs karıköyde galibiyet göremez diye.ben her zaman söylerim adil yönetim olsun 10 maçın 8 i biz kazanır bir beraberlik birde şansız formsuz olduğumuz güne yenilgi alırız.

keşke adil bi maç yönetilse kısmetse gene güzel bi galibiyet alır döneriz ALLAHın izniyle

Gedson ilk 11 başlamaz. 30-45 dk bekliyorum en iyi ihtimalle. Taylan, Etebo, Belhanda/ Arda, Babel(ne yazık ki), Mohamed

Kahveci sakat mı yoksa antrenmana falan çıkıyor mu bilen var mı? Ozan baya kötü son maçlarda, gustavo-pelkas da yoksa namert hakan yandaş-ozan-mesut falan yaparsa ortayı dağıtabiliriz. Sosa da sakat sanırım.

mustafayı da yedlinide gedsonuda instadan transfer oldukları dakikadan beri ara ara profillerine bakıyorum.yedlin ve mustafa paylaşım yapıyor ama ne hikmetse gedson sanki zorla gelmiş gibi benimsememiş gibi geldi bana.umarım yanılırım.maçla ilgili tebrik paylaşımı bile yapmamış hırto.garip geliyor bu davranışlar.

Geri
Üst Alt