marcao belhandadan bile daha büyük bi el bombası.bu adam hava toplarında ya da yerden yukarı doğru seken toplarda tam bir facia.mutlaka kırmızılık veya penaltılık hareket ediyor.bizim marcaoyu güzel bi fiyata elden çıkarmamız lazım.daha dengeli hamle yapan sol stoper bulmalıyız.luyindama ise riskli işlere giriyor.

bizi yakarsa marcao ve belhanda (oynarsa) yakar.sarachide bazen mal işler yapıyor.yere düştüğünde çaktırmadan depik atıyor at gibi.o da tehlikeli.

f5 in müdahele edemeyeceği oyun hızlı oyundur.eğer hızlı oyunu isabetli paslarla oynayabilirsek adamları ciddi şekilde sinirlendirir hakemin mecburen kartları çıkarmasını sağlayabiliriz.hele birde skor olarak öndeysek çıldırırlar tekme tokat oynamaya kalkarlar eğer sakin kalır hakemi baskı altına alırsak hakem f5 lileri kızartmak zorunda kalacaktır
hahahaahha ne bu

Etebo - Ömer yapman lazım rengim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

14 yabancıymış. Ben toplamda 16 yabancı yaptıklarını biliyordum da 21 kişilik kadrodaki yabancıyı da yükseltmişler.

Erol kaybetmeyeyim 3 puanlık farkı koruyalım der Arenada oynanan maç gibi defansif oynar, biz de son yıllarda Kadoköy'de akıllandık hunharca saldırıp kontradan gol yemiyoruz bizde kontrollü oynuyoruz. Hakem ve VAR element uydurup fb lehine penaltı çalmazlarsa tipik bir 0 0 maçı.

hamle konusunda ben marcaoyu beğenmiyorum.riskli ve takımı zora sokan hamleler yapıyor.penaltı yaptırıyor kırmızı kart görüyor.marcaoyu kadroya sokan özellik tekniği ve oyun görüşü.üzgünüm ama marcao iyi bi hamleci değil.daha dün yaptırdığı penaltı net penaltı.havaya sıçrama öyle yapılmaz.o pozisyon bize yapılsa bi çok kişi ppenaltı der.

marcao oyunu iyi yönlendiren okuyan bi oyuncu ama dediğim gibi hamleleri paldır küldür.ozonwafor o konuda gözlemlediğim kadarıyla başarılı.

Feg kesin olmayacak o zaman ama Gedson'un durumu yarın belli olur bugün alınan testi negatif çıkarsa yarın antrenmanda yer alır iki antrenmanla ilk 11 çıkmasa bile yedeklerde olur son yarım saat oyuna girer

Korona asisi iki doz ve ikinci doz ilk dozdan 30 gun sonra degil mi? Ikinci dozdan sonra da 15 gun beklemek gerekmiyor mu?

10-20 kisi icin mi cirpiniyolar ezikler sezon basindaki gibi kale arkalarini loca yapsaniza yine
3. Günde aşılandım , 13 şubattan önce 2. dozu olamıyorum.
Yani bizim maçta tam aşılı olamaz kimse.
Salak salak işler için uğraş veriyorlar.

Beraberlik bile lehimize olacaktır. Ezerek farklı bir skorla yenersek belki karbonatı gönderip yerine futbol oynatabilen birini getirebilirler.

marcao belhandadan bile daha büyük bi el bombası.bu adam hava toplarında ya da yerden yukarı doğru seken toplarda tam bir facia.mutlaka kırmızılık veya penaltılık hareket ediyor.bizim marcaoyu güzel bi fiyata elden çıkarmamız lazım.daha dengeli hamle yapan sol stoper bulmalıyız.luyindama ise riskli işlere giriyor.

bizi yakarsa marcao ve belhanda (oynarsa) yakar.sarachide bazen mal işler yapıyor.yere düştüğünde çaktırmadan depik atıyor at gibi.o da tehlikeli.

f5 in müdahele edemeyeceği oyun hızlı oyundur.eğer hızlı oyunu isabetli paslarla oynayabilirsek adamları ciddi şekilde sinirlendirir hakemin mecburen kartları çıkarmasını sağlayabiliriz.hele birde skor olarak öndeysek çıldırırlar tekme tokat oynamaya kalkarlar eğer sakin kalır hakemi baskı altına alırsak hakem f5 lileri kızartmak zorunda kalacaktır
Neden futbol :ubulut:

Şikecilerin bizimle oynadıkları maçlarda kimi oynattıklarının pek bir önemi olmuyor. Oynayan kim olursa olsun hayatının maçını oynuyor, neyle motive ediyorlarsa artık. Yıllar yıllar önce atkinson diye bir andaval vardı bunlarda. Topa vurmayı bilmeyen adam bizim maçta hatrick yapıp efsane oynamıştı.
Çirkeflik ve sertliklerinde de kolay kolay kart görmeyeceklerini bildikleri için ve de kim ne derse desin inanılmaz ballı oldukları için, belhanda denen gevşeğin daha maçın ilk yarısında kırmızı göreceği için bu maçı kaybetmememiz için hiçbir sebep göremiyorum. Handikaplı yeniliriz...

tahminim böyle çıkar hoca gedsonun olmaması kötü oldu
qnedrl3v.webp

Hoca onyekuru babel kanadıyla çıkabilir.

Bütün hafta sangare yi deli gibi çalıştırcaktır erol.

Maç içinde değişik bişi deneyip kuru yu sağ açığa atıp canerin arkasına bile sızdırabilir hoca

Hatay maçında bi ton adam kaçırdı caner o bölgeye.

Sağda yeteri kadar açı bulamaz şut için belki ama değişik şeylerde gösterebilir

Geri
Üst Alt